Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Η Δήμαρχος Ισιταίας Αιδηψού εύχεται στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς

Για τη νέα σχολική χρονιά που αρχίζει σήμερα, ως Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, αλλά κυρίως ως μητέρα, εύχομαι σε όλους τους μαθητές μια γόνιμη και ουσιαστική πορεία στον αέναο δρόμο της γνώσης.
Ταυτόχρονα εύχομαι στους εκπαιδευτικούς μας, αλλά και στους γονείς, δύναμη, υπομονή  και αντοχή προκειμένου να αντεπεξέλθουν με επάρκεια στο έργο και στην αποστολή τους.
Οι ευχές αυτές τα τελευταία δύσκολα χρόνια, ξεπερνούν την καθιερωμένη τυπικότητα υπό το δεδομένο πως το Σχολείο σήμερα αποτελεί το βασικότερο φυτώριο ελπίδων ανάκαμψης από την κοινωνική μας κρίση.  Και αυτό γιατί η Παιδεία εκτός από την Γνώση, συμβάλει καθοριστικά στην διαμόρφωση ελεύθερης σκέψης, ήθους και δημοκρατικής συνείδησης των παιδιών μας.
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, οι αρμόδιες υπηρεσίες του κι εγώ προσωπικά, υπερβαίνοντας και αυτά ακόμη τα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, θα σταθούμε κοντά στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών για την ολοκλήρωση μιας αποδοτικής σχολικής χρονιάς, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και τις εξ αυτών επιπτώσεις που όλοι βιώνουμε.

Να έχετε λοιπόν αγαπητοί μαθητές μια καλή σχολική χρονιά με τη βοήθεια του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου