Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Εύβοια

ΣΥΡΙΖΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ, κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Βουλευτές κ.κ. Γιώργο Ακριώτη και Τάσο Πρατσόλη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτη Βαρδαρό, τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Κώστα Παππά και άλλα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Τοπικών Οργανώσεων, επισκέφτηκαν την Βόρειο Εύβοια την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016
Στα Κέντρα Υγείας Μαντουδίου και Ιστιαίας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τη συμμετοχή των Διοικήσεων και των εργαζομένων. Στις συζητήσεις αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων, οι ελλείψεις σε προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή αλλά και ασθενοφόρα. Οι Βουλευτές και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας συμμεριζόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης, δεσμεύτηκαν να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες που έχουν προκειμένου να αντιμετωπιστούν αυτά τα θέματα.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την έδρα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και είχαν συνάντηση με τη Δήμαρχο κα Λίνα Σπανού, η οποία με τη σειρά της εξέθεσε στους Βουλευτές τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και ζήτησε την αρωγή τους προκειμένου να αντιμετωπιστούν.
 Στο Λιμεναρχείο Αιδηψού ο  Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Δανίκας Σωτήρης και οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στους Βουλευτές τα ζητήματα που απασχολούν το δικό τους τομέα ευθύνης.
 Στην Αιδηψό συναντήθηκαν με Ξενοδόχους και άλλους επιχειρηματίες για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Αιδηψού και συζητήθηκαν οι εναλλακτικές για την  συνεργασία με τον Δήμο και την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου Α.Ε.

         27-6-2016                                                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου