Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού Στηρίζει συγχαίρει τα Αθλητικά του Σωματεία που διακρίνονται.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, συγχαίρουν και ευχαριστούν τους αθλητές και παράγοντες των αθλητικών μας συλλόγων, οι οποίοι παρακάμπτοντας δυσκολίες και εμπόδια, τιμούν με την παρουσία και τις μεγάλες επιτυχίες τους, ολόκληρη την Τοπική μας Κοινωνία. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη νέα μεγάλη επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. Ένωση Απολλωνίου - Α.Ο. Ιστιαίας και στο καθοριστικό βήμα της για την κατάκτηση του τίτλου.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στην ομάδα μπάσκετ του Τελεθριακού  για την υπεράνω κάθε προσδοκίας πορεία της στην πρώτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα περιόδου 2015-6 της Α' κατηγορίας της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αν. Στερεάς Ελλάδας (Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.).

Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός αποτελούν την ιδανικότερη διέξοδο των νέων μας, ιδιαίτερα κατά την γκρίζα αυτή παγκόσμια συγκυρία και γι αυτό ολόκληρη η Τοπική Κοινωνία οφείλει να συμπαρασταθεί και να ενθαρρύνει τις ανιδιοτελείς προσπάθειες όλων όσων μοχθούν και αγωνίζονται προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου