Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» ,ο Ιατρικός Σύλλογος Ευβοίας και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης ,διοργάνωσαν Ιατρική Αποστολή στην Σκύρο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σκύρου ευχαριστεί θερμά το κλιμάκιο των ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών , και του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας όπου σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», για ακόμη μια φορά, επισκέφτηκαν το νησί μας το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και πραγματοποίησαν αφιλοκερδώς ιατρικούς ελέγχους στους συμπολίτες μας. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστεί τους κ. κ.Καλιακμάνη Νικόλαο γιατρό Παθολόγο, Κονιδάρη Ιωάννη γιατρό Χειρούργο-Αγγειολόγο, Νομικό Πλάτωνα γιατρό Δερματολόγο, Παπανικολάου Αθανάσιο γιατρό Ακτινολόγο, Πέγκο Ιωάννη γιατρό Ορθοπεδικό, Ριζόπουλο Θωμά γιατρό καρδιολόγο, Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη γιατρό Ω.Ρ.Λ. και την κα.Μπεληγιάννη Ευμορφία γιατρό Ω.Ρ.Λ. Επίσης ευχαριστεί την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης καθώς και το προσωπικό του Π.Π.Ιατρείου Σκύρου. Κατά την διάρκεια της διήμερης παραμονής τους στο νησί, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε συνολικά 292 συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα οι ιατρικές ειδικότητες που συμμετείχαν και τα περιστατικά που εξετάστηκαν ήταν από:
Γιατρό Δερματολόγο 15 περιστατικά
Γιατρό Παθολόγο 26 περιστατικά
Γιατρό Χειρούργο-Αγγειολόγο 29 περιστατικά
Γιατρό Καρδιολόγο 60 περιστατικά
Γιατρό ΩΡΛ 61 περιστατικά
Γιατρό Ορθοπεδικό 101 περιστατικά
Γιατρό Ακτινολόγο 50 triplex καρδιάς και αγγείων και παθολογικοί υπέρηχοι.
Η επίσκεψη των παραπάνω ιατρών συνέβαλε στην βελτίωση της παρεχόμενης περίθαλψης στους σκυριανούς με την συμμετοχή εξειδικευμένων γιατρών. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Σκύρου θα είναι πάντα αρωγός και υποστηρικτής παρόμοιων πρωτοβουλιών.

Εκ του Δήμου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου