Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Πρόσληψη καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Κύμης

Δελτίο Τύπου 
Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων αναφορικά με την διασφάλιση, της εύρυθμης και συνεχούς λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Κύμης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους κατοίκους της περιοχής ευθύνης του Νοσοκομείου μας, ότι ανέλαβε καθήκοντα  από 28-12-2015 και δεύτερη εξειδικευμένη  επικουρικός ιατρός με τριετή θητεία καρδιολόγος.
Η διασφάλιση της παροχής δημόσιας και δωρεάν Υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, είναι και θα παραμείνει απόλυτη προτεραιότητα, του Αναπληρωτή Διοικητή Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη. 
Το καρδιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου μετά την παραίτηση του δεύτερου μόνιμου καρδιολόγου πριν 6 χρονια, είχε σοβαρά προβλήματα, αφού δεν μπορούσε ο ένας καρδιολόγος  να εξυπηρετήσει τους ασθενείς, όλες τις ημέρες του μήνα.
Η παρουσία του δεύτερου γιατρού καρδιολόγου στο εν λόγω τμήμα, αποτελεί προϋπόθεση για την ορθή λειτουργία του. Η γκάμα των υπηρεσιών και των εξετάσεων θα αυξηθεί ενώ, ενημερώνουμε ότι, θα πραγματοποιείται και έγχρωμο triplex καρδιάς και  24ώρου καταγραφής holter ρυθμού.

                                       Ο Διοικητής
                                    του ΓΝ-ΚΥ Κύμης

                                       Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου