Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Επιστολή Θωμά σε Μπενάκη. Θέτει όρους για την συμμετοχή στη συνεδρίαση της Παρασκευής

15/12/2015

ΠΡΟΣ : Πρόεδρο  Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Μπενάκη
ΚΟΙΝ : α) Αποκεντρωμένη Διοίκηση Στερεάς Ελλάδος- Θεσσαλίας
              Βελισαρίου 2 Χαλκίδα
              Υπόψη κ. Άννας Ψιλάκη
             β) Δήμαρχο Αθανάσιο  Μπουραντά

κύριε Πρόεδρε,
Σας έχουμε δηλώσει επανειλημμένα τόσο προφορικά όσο και εγγράφως ότι δεν θα συμμετέχουμε ή θα αποχωρούμε από στις συνεδριάσεις του  Δημοτικά Συμβούλια όταν :
•  Απουσιάζουν οι εισηγήσεις από τα θέματα ημερήσιας διάταξης
•  Δεν μας δίνεται ο λόγος να τοποθετούμαστε επί των θεμάτων, κατά  βάναυση παράβαση των κανονισμών και της δεοντολογίας.
Επειδή για άλλη μια φορά στην τελευταία συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου 2015 συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση, δηλαδή να απουσιάζουν εισηγήσεις, να μη μας δίνεται ο λόγος, καθώς και η δυνατότητα να απαντούμε σε προκλήσεις, αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου της επόμενης Παρασκευής 18/12/2015 με μοναδικό θέμα τον απολογισμό και τον ισολογισμό του 2011 για το οποίο μας αποστείλατε την σχετική πρόσκληση άνευ εισήγησης, αύριο 16/12 και ώρα 10:00 θα έρθει ως εκπρόσωπός μας στο Δημαρχείο Αλιβερίου η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Μαργαρίτα Μέξη  προκειμένου να παραλάβει την εισήγηση.
Εισήγηση η οποία πρέπει να περιλαμβάνει τις σχετικές οικονομικές καταστάσεις, υπογεγραμμένο πιστοποιητικό Ορκωτού Λογιστή  και αναλυτική έκθεση Ελέγχου.
Σε περίπτωση μη χορήγησης των πιο πάνω, σας δηλώνουμε ότι δεν θα παρευρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Δεκεμβρίου και θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργειά μας για την εγκυρότητα της συνεδρίασης.
Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Στερεάς Ελλάδος- Θεσσαλίας στην Χαλκίδα για την ενημέρωσή της

                                                                                                ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ
                                                                                          ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
                                                             ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

-              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου