Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Στον αγιασμό στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Κύμης παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου

                 
           Κύμη, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιδήμαρχος Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου παραβρέθηκε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Κύμης όπου ο Σεβασμιώτατος Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ  τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό.
Δήλωση Αντιδημάρχου Κύμης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς…

«Ξεκινάει μια δύσκολη σχολική χρονιά για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καθώς πολλά σχολεία και στο Νομό της Εύβοιας δεν άνοιξαν την Παρασκευή  λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού. Γεγονός που μας λυπεί και μας προβληματίζει. Τα προβλήματα όπως και αν έχει θα ξεπεραστούν αλλά αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η προσήλωση των μαθητών στα μαθήματα τους. Είμαι περήφανος που την ημέρα του Αγιασμού, βρέθηκα σε ένα σχολείο το οποίο σημείωσε φέτος τις περισσότερες επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις κάνοντας γονείς , καθηγητές αλλά και όλους εμάς περήφανους για τα παιδιά μας. Πόσο μάλλον γνωρίζοντας ότι οι καθηγητές πολλές φορές καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές μέσα από ελλείψεις και αντιξοότητες.
Οι ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν καθημερινά στο ωραίο ταξίδι της γνώσης για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Εύχομαι να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας για να γευτείτε στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς τους καρπούς της μάθησης και της δημιουργίας. Αλλά και στους γονείς θέλω να ευχηθώ καλό κουράγιο, γιατί αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους».


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου