Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Συμεών Κεδίκογλου: Δυο λόγια για τις εκλογές σε τοπικό επίπεδο


Έχοντας ήδη διανύσει μία εβδομάδα από τις εκλογές και λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία της νέας βουλής, έχουν ήδη γραφτεί και θα γραφτούν σωρεία αναλύσεων για το αποτέλεσμα.
Το ΠΑΣΟΚ  με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη αύξησε τις δυνάμεις του ελπίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερη αύξηση στο μέλλον. Θα ήθελα όμως να κάνω κάποιες επισημάνσεις σε επίπεδο νομού.
Είναι η πρώτη φορά που ένα κόμμα κι εν προκειμένω ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τέσσερις βουλευτές μετά από δεκαπέντε σχεδόν χρόνια. Με νεοεκλεγείσα κυβέρνηση, με υπουργό από το νομό στη σύνθεσή της και τέσσερις βουλευτές, ξετυλίγεται πεδίο δόξης λαμπρό για να δώσει λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα, να δώσει το στίγμα του και να ξεδιπλώσει την πολιτική του. Ελπίζουμε να δοθούν λύσεις για το καλό του τόπου. Τα προβλήματα περιμένουν.  Ο λαός θα είναι ο αυστηρός κριτής.

Προσωπικά θα παρακολουθώ από κοντά και θα κάνω εποικοδομητική κριτική. Έστω κι αν η κριτική όταν ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ήταν αντιπολίτευση ήταν ισοπεδωτική και εν πολλοίς άδικη, στοχεύοντας καθαρά στην αλίευση ψήφων. «ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ» λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου