Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Προ ημερών σε κολώνα της ΔΕΗ παραπλεύρως του Σχολικού Συγκροτήματος κολλήθηκε η παραπάνω αφίσα  στην  οποία εκτός από τις ανάλογες εορταστικές ευχές των ημερών τις οποίες ανταποδίδουμε στον εκδότη της λόγω των ημερών, έχει αποτυπωθεί και το λογότυπο ''Λύκειο Κονιστρών 24/12/2014 ΄΄ με σκοπό να προσδιορίσει τη  τοποθεσία που περιλαμβάνεται  στη φωτογραφία ή για να παρουσιαστεί ως δημιουργία του Λυκείου Κονιστρών.
Θα θέλαμε  να ενημερώσουμε τον αξιότιμο εμπνευστή της αφίσας για τα κάτωθι:
  α. Θα ήταν πιο αξιόλογο να υπήρχε και η υπογραφή του δημιουργού.
 β. Είναι ένα  σημείο που υπάρχουν αρκετές φορές σκουπίδια, γιατί οι περισσότεροι πετάνε σκουπίδια στους κάδους χωρίς να κλείνουν τα καπάκια, ή  γιατί δεν τους νοιάζει αν οι κάδοι είναι γεμάτοι και ότι δεν δέχονται και άλλα σκουπίδια, και επιπρόσθετα το οπτικό αποτέλεσμα επιβαρύνεται και από απερισκεψία των μαθητών λόγω του ότι είναι σημείο επιβίβασης - αποβίβασης στα λεωφορεία.
 γ.  Το τραπεζάκι και τα καθίσματα είναι τουλάχιστον δέκα (10) έτη σε αυτή τη κατάσταση και επιθυμούμε και εμείς την αποκατάσταση τους.
 δ. Είναι δεδομένο ότι δεν γίνεται σωστή περισυλλογή των απορριμάτων, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα και υπάρχουν καθηλωμένα οχήματα λόγω ανταλλακτικών.
ε.  Οι εργάτες που θα μπορούσαν να απασχολούνταν και στη καθαριότητα σε όλη την επικράτεια του  Δήμου, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα λόγω σωστής πολιτικής των προηγούμενων  δημοτικών αρχών.
Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε την επόμενη φορά που θα προβείται σε φωτογράφηση αποτυπώστε και τις εργασίες βελτίωσης που έχουν πραγματοποιηθεί στο Σχολικό Συγκρότημα  (Επισκευή και χρώση της κεντρικής μεταλλικής πόρτας, τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας στην είσοδο, επισκευή πόρτας γυμνασίου, απόκτηση νέου οπτικοακουστικού εξοπλισμού (Projector) στο Γυμνάσιο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου κλπ.
Κλείνοντας την ανακοίνωση θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους εκ μέρους του Δ.Σ. ΄΄Καλή χρονιά με υγεία ΄΄
                                                                             Παϊπέτης Σοφοκλής (Πρόεδρος Δ.Σ.)


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου