Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

NEOI ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

NEOI ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                      26.05.14
                       
Ευχαριστώ προσωπικά όσους συμπορεύτηκαν με τους «ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου» ,  εμπιστεύτηκαν τις προτάσεις μας  για την ανάπτυξη του τόπου μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.  Τα θερμότερα συγχαρητήρια μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους   συμβούλους  που στελέχωσαν τον Συνδυασμό μας για τον εξαιρετικό ομαδικό αγώνα που έδωσαν.
Ευχαριστώ τους δημότες  που μας εμπιστεύτηκαν και δεν ενέδωσαν σε υποσχέσεις. Έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη και καθαρή ότι αγωνιστήκαμε με ήθος και συνέπεια για το καλό του τόπου μας.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής είναι κατά τη γνώμη μας ανακόλουθο με την προσπάθεια και το έργο της 3ετίας που πέρασε. Δώδεκα χρόνια Δήμαρχος στον Δήμο  Κύμης  και στη συνέχεια στον Καλλικρατικό Δήμο  Κύμης – Αλιβερίου,  ήταν για μένα μοναδική τιμή και μεγάλη ευθύνη. Είναι όμως  σαφής η εντολή των συμπολιτών μας και είναι απολύτως σεβαστή. Εμείς θα τιμήσουμε το νέο μας ρόλο με όλες μας τις δυνάμεις και θα εργαστούμε υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μας. 
Να συγχαρώ τον νικητή των εκλογών κ. Μπουραντά και τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» , να  τους  ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στη νέα αυτοδιοικητική τους θητεία και να δηλώσω ότι από 1/9/2014 που θα αναλάβουν καθήκοντα, όποτε κι όταν χρειαστούν κάτι από μένα, θα είμαι δίπλα τους για το καλό του Δήμου μας.
Για τον συνδυασμό ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης- Αλιβερίου

Δημήτρης Γ. Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου