Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ

Φίλες και φίλοι
Αγαπητοί συνδημότες

Εκ. μέρους της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ », θέλω να εκφράσω, τις θερμές ευχαριστίες μου, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο συνδυασμό μας.
Όλοι μαζί, δώσαμε ένα καθαρό και έντιμο αγώνα, τηρώντας με ευλάβεια τις αρχές και τις αξίες μας, βάζοντας πάνω από όλα την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα των πολιτών.
Για μας η νίκη σε αυτή την εκλογική διαδικασία, δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά βαθειά πεποίθηση πως μέσω αυτής θα μας δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσουμε τον τόπο μας στην ανάπτυξη. Θα μας δοθεί ακόμα η δυνατότητα να απελευθερώσουμε τις ενεργές δυνάμεις της κοινωνίας, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, της εργασίας και της επιχειρηματικότητας.
Θέλω να επισημάνω, ότι όσα είπαμε και δεσμευτήκαμε προεκλογικά, ισχύουν  και θα αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίησή τους.
Πρόθεσή μας είναι η συνεργασία με όλες τις πλευράς του Δήμου, σε πνεύμα ειλικρίνειας συνεννόησης και συναίνεσης.
Ξεκινάμε άμεσα την εφαρμογή του προγράμματος για την επόμενη πενταετία, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας,  την ορθολογική αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας, καθώς και την προώθηση των αναγκαίων έργων υποδομής.
Επιδίωξή μας, η αντιμετώπιση της ανεργίας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο έργο. Σε αυτό το έργο είναι απαραίτητη η συμμετοχή και συνεισφορά όλου του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει την επιστημονική γνώση και την εργασιακή εμπειρία, κυρίως όμως τη διάθεση να βοηθήσει αυτήν την προσπάθεια που έχουμε από κοινού αναλάβει.
Ευχαριστώντας, ακόμα μια φορά όλους όσους συστρατεύθηκαν σε αυτόν τον αγώνα επισημαίνω πως εμείς δεν θεωρούμε πως ανάμεσα στους πολίτες υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά πολίτες με ίσα δικαιώματα, ίδια προβλήματα, όμοιες ανησυχίες.
Σε όλους τους συνδημότες μας, λέμε ακόμα μια φορά πως θα τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης και πως ο δήμος αποτελεί πλέον για όλους το δικό τους σπίτι.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια ευελπιστώντας στο τέλος της να δρέψουμε τους καρπούς της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Με τη δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε.
Θανάσης Μπουραντάς

Νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Κύμης -Αλιβερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου