Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΘΩΜΑΣ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΥΒΟΙΑΣ;"

NEOI OΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                  6-5-14
Δημήτρης Θωμάς:    «Τι κάνατε επί 20 χρόνια για το
Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Εύβοιας κύριε Μπουραντά;»
«Το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Εύβοιας είναι από τα χειρότερα, αν όχι το χειρότερο της Ελλάδας. Στο τιμόνι του Νομού, τα τελευταία 20 χρόνια βρίσκεται ο Θανάσης Μπουραντάς.  Ποιος φταίει για το χάλι των δρόμων; Ο κόσμος σκοτώνεται στην άσφαλτο και ο κος Μπουραντάς ακόμη συντάσσει μελέτες…»
Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε την ομιλία του στο Πράσινο, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς. Μιλώντας στους συγκεντρωμένους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε αρχικά στα έργα που έγιναν στην περιοχή, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, με κυριότερο την σύνδεση της αποχέτευσης του Πρασίνου με τον βιολογικό του Αλιβερίου.
Ειδική αναφορά έκανε ο Δημήτρης Θωμάς και στην καταπολέμηση των κουνουπιών, ένα πρόβλημα που ταλάνιζε τους κατοίκους για χρόνια και τώρα αντιμετωπίστηκε σε σημαντικό βαθμό.
Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση ο Δήμαρχος, τόνισε τον μηδενιστικό της ρόλο τα προηγούμενα τρία χρόνια, ενώ στον σημερινό επικεφαλής Θανάση Μπουραντά, επέρριψε τις ευθύνες για το χάλι του οδικού δικτύου της Εύβοιας.
«Επί 20 χρόνια, ο κος Μπουραντάς συντάσσει μελέτες χωρίς να έχει πραγματοποιήσει ούτε ένα οδικό έργο. Πως είναι δυνατόν, ενώ άφησε να περάσουν ανεκμετάλλευτες οι εποχές που ήταν Νομάρχης και υπήρχαν  διαθέσιμα χρήματα, να υπόσχεται ότι θα κάνει τώρα οδικά έργα, από την θέση του Δημάρχου και σε εποχή οικονομικής κρίσης; Προφανώς δίνει ψεύτικες υποσχέσεις ο άνθρωπος που επί  20 χρόνια ήταν απών από την περιοχή μας και από το Νομό» κατέληξε ο Δημήτρης Θωμάς.
Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου και οι κάτοικοι του Αργυρού, καθώς η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από πολίτες. Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε από την αρχή ότι στο Αργυρό δεν έγιναν όσα έπρεπε να γίνουν, καθώς πρόκειται για περιοχή με εξαιρετικές παραλίες που μπορεί ν’ αναπτυχθεί τουριστικά. Παράλληλα, ο Δήμαρχος προανήγγειλε ότι στη νέα δημοτική περίοδο θα μπει τάξη στο θέμα των ιχθυοτροφείων που λειτουργούν ανεξέλεγκτα στην περιοχή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου