Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;


Μία ακόμη φωνή αγανάκτησης έφθασε στα μηνύματά μας στο ΛΑΛΑ ΤΟ. Διαβάζουμε το μήνυμα που κοινοποιεί μία μητέρα σχετικά με την δυσλειτουργία του Δημοτικού Ωδείου που τόσο πολύ διαφημίστηκε πριν λίγους μήνες:
"Απλά άνοιξαν ένα Ωδείο κι αντί να το οργανώσουν, το στόλισαν με αδιαφορία και ανικανότητα. Ο ένας το συζητάμε, ο άλλος δεν μπορεί να πάρει τον καθηγητή από το χέρι. Έχει περάσει ένας μήνας κι ακόμα συζητάνε, αδιαφορώντας για τα παιδιά που έμειναν με τις χορδές στα χέρια. Κι εσάς τώρα πρέπει να σας εμπιστευτούμε .Μάτια κι αυτιά ερμητικά κλειστά μπροστά στην αγωνία των μαθητών, περιμένοντας τούτο τον μήνα ,τον αποπάνω......τον παραπάνω να θυμηθώ ότι θα έχουμε εκλογές και να κλείσω μάτια κι αυτιά, όχι βέβαια ότι σας ψήφισα και ποτέ, απλά με επιβεβαιώνετε ότι καλώς έπραξα."
Δεν έχει μόνο δίκιο, έχει απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς το ενδιαφέρον ενόψει των εκλογών θα είναι λίγα κυβικά τσιμέντο, κατά κανόνα για ρουσφέτι, κανένα ξύσιμο σε δρόμους, πολλά μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Βλέπετε ότι η προσφορά του Δήμου στην οικογένεια, στα παιδιά, στην μουσική τους παιδεία που δεν τους δίνει το Σχολείο και πρέπει να την ακριβοπληρώσουν στα ιδιωτικά Ωδεία, δεν συγκινεί κανέναν γιατί ίσως δεν φέρνει ψηφαλάκια ή γιατί  οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά δεν καταλαβαίνουν από αυτά και από αυτές τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών. Δυστυχώς αυτή είναι η δυνατότητα των περισσοτέρων από όσους ασχολούνται ανεξαρτήτως παράταξης. Τσιμέντο, εργολάβος, ρουσφετάκι το τρίπτυχο των οριζόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου