Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΛΑΤΟ!!!

Πριν λίγες ημέρες, στις 11 Δεκέμβρη, συμπληρώθηκαν δύο χρόνια λειτουργίας αυτού του Ιστολογίου. Η καθημερινή επισκεψιμότητα μας έχει εκπλήξει. Ταυτόχρονα όμως μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε μετουσιώνοντας αυτή την δίχρονη εμπειρία σε αυτό που ορθά αποκαλείται «δημοσιογραφία των πολιτών» σε ένα ακόμη απόσταγμα πείρας. Σε κάθε τέτοιο σκαλοπάτι σχεδιάζουμε την βελτίωση μας αλλά και την αποδοτικότερη εμμονή στις αρχές και τις αξίες που ενθάρρυναν την αφετηρία μας.
Με αφορμή την συμπλήρωση των δύο χρόνων από την έναρξη του ΛΑΛΑ ΤΟ!!! σκεφθήκαμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη γιορτή από την τομή σε όλα όσα μέχρι τώρα κάναμε. Εξάλλου έχουμε διατυπώσει την άποψη ότι το μέλλον και η προοπτική της τοπικής κοινωνίας και του τόπου γενικότερα ανήκει στους νέους ανθρώπους. Στην νέα γενιά που στέκεται όρθια στον τόπο, που αγωνίζεται στο επάγγελμα, στην επιχειρηματικότητα, την επιστήμη και την πολιτική συμμετοχή. Στην νέα γενιά που την στηρίζουμε γιατί ξέρουμε ότι μέσα από αυτήν μπορεί να αναγεννηθεί ο τόπος.
Έχουμε την πραγματική τιμή να φιλοξενούμε τέσσερις σημαντικές συνεντεύξεις τεσσάρων αξιόλογων ανθρώπων. Απάντησαν με παρρησία, ευγένεια και ωριμότητα στις πέντε ερωτήσεις μας. Έκαναν την αρχή.!!! Το ΛΑΛΑ ΤΟ!!! θα φιλοξενήσει και άλλες συνεντεύξεις ιδίως νέων ανθρώπων  και το κάνει με  συγκίνηση και ενθουσιασμό. Ο τόπος μπορεί να έχει  μέλλον. Αρκεί να το διεκδικήσει!!!

Ευχαριστούμε τον Επιχειρηματία Αλέξανδρο Θεοδώρου, τον Πολιτικό Μηχανικό Βασίλη Κούκη, τον Γεωλόγο και Περιφερειακό Σύμβουλο  Νίκο Μπαράκο και τον  Πολιτικό Μηχανικό Βασίλη Στρουμπούλη για την θερμή ανταπόκριση και την συνεργασία!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου