Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΛΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Χρήσιμη η απάντηση του Δήμου, μία μέρα μετά, για την έξωση στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Πάντα είναι καλό να έχουμε και την αντίθετη άποψη. Από την  μελέτη και των δύο ή περισσοτέρων απόψεων μπορούμε να βγάλουμε ακριβέστερα συμπεράσματα.
Τους εξαπάτησε ο «δύστροπος ιδιοκτήτης» ο οποίος προφανώς λειτούργησε προς  όφελος του «αντιπολιτευτικού τζερζελέ» και όχι  των συμφερόντων του, δηλαδή της ρύθμισης έτσι ώστε και τα χρήματα να λάβει και να συνεχίσει να μισθώνει το ακίνητό του.  Υπαναχώρησε εν μία νυκτι!!!
Αυτή όμως η δυστροπία και η υστεροβουλία του ιδιοκτήτη δεν ανησύχησαν καθόλου την Δημοτική Αρχή διότι και προσωρινή λύση με αφιλοκερδή παραχώρηση εξασφάλισε!!! και τον μεγάλο στόχος της , την μίσθωση γνωστού ακινήτου μπορεί πλέον να δικαιολογήσει. Μίσθωση η οποία σχεδιάζεται χρόνια, τώρα, αλλά δεν στάθηκε ικανή να την ολοκληρώσει διότι προφανώς δεν έχει επαρκή πολιτική δικαιολογία αφού η μόνη σοβαρή και υπεύθυνη λύση είναι η αξιοποίηση όλων των δημοτικών ακινήτων στις δημοτικές ενότητες και έτσι η μηδενική δαπάνη για τον Δήμο. Όταν όμως  ενθαρρύνει με πράξεις ή παραλείψεις, διλλήματα και  εκβιαστικές καταστάσεις νομίζει ότι μπορεί να δικαιολογήσει μία  αδικαιολόγητη μίσθωση εξαργυρώνοντας πολιτικές επιταγές. Χρήσιμες εξάλλου ενόψει των εκλογών.
Προτίμησε τον «δημαρχιακό τζερτζελέ»  ως απάντηση στον «αντιπολιτευτικό» εφόσον ο «σκοπός αγιάζει τα μέσα». Περίμενε με αγωνία την απαξιωτική πράξη του σφραγίσματος, πιθανόν παρακολουθώντας από τα παράθυρα του Δημαρχιακού Μεγάρου για να ξεσφράγισει  τις πολιτικές της δεσμεύσεις. Η απαξίωση του δήμου και των υπαλλήλων του είναι ασύλληπτη έννοια  μπροστά στην πολιτική μεθόδευση.
Εμείς επειδή δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι ή δήθεν επαγγελματίες  δημοσιογραφούντες αλλά ενεργοί και σκεπτόμενοι πολίτες – που δεν έχουμε λόγο ούτε αυτιά να χαϊδεύουμε ούτε ψήφους να περιμένουμε-  τους λέμε ότι η «πατάτα» έγινε, ας μη το κουράζουν το θέμα, αν τους ενδιαφέρει το πραγματικό δημοτικό συμφέρον ας αφήσουν τις νέες μισθώσεις και να εγκαταστήσουν την Τεχνική Υπηρεσία σε δημοτικό κτίριο, π.χ. στα Κριεζά.
Η Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαίου και έχει μπροστά της πέντε ολόκληρα χρόνια και όχι πέντε μήνες να σχεδιάσει και να υλοποιήσει  τόσο την χωροθέτηση των υπηρεσιών όσο και την αξιοποίηση των δημοτικών κτιρίων με γνώμονα την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών και την αποτελεσματικότητα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου