Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πηγη: EVIAKOSMOS.GR
Το Επιμελητήριο Εύβοιας στο πλαίσιο της συνεχούς έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των επαγγελματιών, σε επίκαιρα σημαντικά θέματα, διοργάνωσε Φορολογική Ημερίδα, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.30 στο Μέγαρο Επιμελητηρίου. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν, οι ψηφισθέντες φορολογικοί νόμοι για τις επιχειρήσεις για τα έτη 2013 και
Εισηγητής της Ημερίδας - που συγκέντρωσε το πραγματικό ενδιαφέρον των επιχειρηματιών - ήταν ο διακεκριμένος Φοροτεχνικός κ. Ευάγγελος Αμπελιώτης, που συνέβαλε στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Οι συμμετέχοντες στις εργασίες της ημερίδας είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν κρίσιμα ερωτήματα στον κ. Αμπελιώτη και να ζητήσουν διάφορες διευκρινήσεις κυρίως για τους φορολογικούς νόμους. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ κ. Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Σίδερης και πολλοί εκπρόσωποι Επαγγελματικών Φορέων.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Σίμωσης απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, ανέφερε ότι το Επιμελητήριο Εύβοιας, μέσα σε αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, προσπαθεί καθημερινά μέσα από συντονισμένη σειρά δράσεων να προστατέψει και να προασπίσει, στο μέτρο πάντοτε του δυνατού, την επιχειρηματικότητα. Προσπαθεί να δημιουργήσει και να αξιοποιήσει κάθε πρωτοβουλία και κάθε δυνατότητα που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάκαμψη και στην ανάπτυξη των ευβοϊκών επιχειρήσεων. Την άρτια διοργάνωση της εποικοδομητικής εκδήλωσης συντόνισε και υποστήριξε ο κ.Βασίλειος Βαρελάς, Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου