Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

Άνοιξε επιτέλους ο δρόμος στο Στόμιο. Τα έργα δεν έχουν τελειώσει αλλά εκτιμήθηκε ότι μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία και ότι η ολοκλήρωση των εργασιών δεν θα εμποδίσει την χρήση του δρόμου. Από τούδε και στο εξής καταλαβαίνουν όλοι ότι δεν μπορεί να σταματήσει  χρήση του στο μέσον της τουριστικής περιόδου. Θεωρούμε αυτονόητο ότι στο μέτρο που θα γίνονται εργασίες θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Όταν δεν γίνονται ο δρόμος δεν μπορεί να έχει εμπόδια που δεν είναι απαραίτητα, όπως τμήματα του φράκτη που οριοθετούσε το εργοτάξιο. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα και συγχωρείται η ολιγωρία αλλά τα μέτρα ασφάλειας θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα.

Κατά τα άλλα φαίνεται μετά από τόσα χρόνια να έχει γίνει μία σοβαρή δουλειά αρκεί να αντέξει και να αποδειχθεί αποτελεσματική στον χρόνο. Σίγουρα δεν αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα δραστικά αλλά έγινε μία καλή αρχή. Καμία σχέση με τα τριτοκοσμικά τσουβάλια που τόσα χρόνια υποτίθεται ότι κρατούσαν ανοικτό τον δρόμο, από τότε που έγινε το τραγικό συμβάν της κατολίσθησης.

Η εξέλιξη του ανοίγματος του δρόμου τέσσερις μέρες πριν την προαναγγελθείσα ημερομηνία τιμά ασφαλώς την Περιφέρεια αλλά και όσους  με επιμονή και καρτερικότητα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, πίεσαν αποτελεσματικά  όπως  οι Σκυριανοί και ο Δήμαρχός τους Μίλτος Χατζηγιαννάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου