Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΟ ΜΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ



Ένα εύστοχο σχόλιο ανέβασε στην σελίδα  κοινωνικής δικτύωσης  ο Δημοτικό Σύμβουλος Γιάννης Σιαγιάννης, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί δημότες» σχετικά με την κατάσταση στο Μηλάκι Αλιβερίου
«Το Μηλακι ειναι μεταξύ ΔΕΗ και ΑΓΕΤ και σε απόσταση αναπνοής και απ τις δυο Βιομηχανίες. Είναι δηλ. στο επίκεντρο της βιομηχανικής πραγματικής οικονομίας, αλλα και το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ μιας πρωτοφανούς περιβαλλοντικης ρύπανσης και υποβάθμισης.
Και αυτό για πολλές δεκαετίες.....
Με βάση τα παραπάνω, και ως επιβεβλημένο αντισταθμισμα, το Μηλακι θα έπρεπε να είναι ένας πρότυπος οικισμός με αυξημένη φροντίδα.
Άρτιες υποδομές, παιδικές χαρές, μικρές πλατείες,αλση και παρκακια,ασφαλτοστρωμενοι δρόμοι και κυρίως άφθονες ζώνες πρασίνου, θα έπρεπε να είναι τα πολεοδομικά χαρακτηριστικα του πολύπαθου οικισμού.
Και όμως μόλις προχθές -και μετά το θόρυβο των αντιδράσεων- η κατά τα άλλα "άκρως ευαίσθητη' σε περιβαλλοντικά θέματα Δημοτική Αρχή, "παζάρευε" μερικές δεκάδες μέτρα αποχέτευσης στο Μηλακι προφασιζόμενη έλλειψη πιστώσεων.
Την ίδια στιγμή που οι χορηγίες της ΔΕΗ αποτελούν το αντιβιοτικό πάσας νόσου, αλλά όχι της θεραπείας της καρδιάς του προβλήματος που λέγεται Μηλακι.
Έχω την αίσθηση ότι και οι συγγενείς επιστήμες σηκώνουν τα χέρια ψηλά πλέον !»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου