Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ



H  MEΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
Την Αναγέννηση Μονοδρίου ακολούθησαν με πομπή ως το γήπεδο, δεκάδες αυτοκίνητα συνόδευαν το λεωφορείο που ήταν παίχτες και φίλαθλοι.
H ΔΙΚΑΙΩΣΗ 
Σε ένα όμορφο παιχνίδι όπου οι Μυρμιδόνες  Κερασιάς και η Αναγέννηση  Μονοδρίου, είχαν τον κόσμο τους στο πλευρό τους , ένα ματς πλούσιο σε θέαμα με την Αναγέννηση να σκοράρει στο  32’’  λεπτό με τον φοβερό επιθετικό της, τον Ιούλιο Τίλα, η ομάδα του Δημήτρη Πηγαδίτη  έκανε το χρέος της, πολύ δουλεμένη ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.
Το μεγάλο στοίχημα
Μια αγκαλιά έγιναν παίχτες και προπονητής, αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους τους που ήλθαν στο γήπεδο, το γλέντι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, αλλά συγκλονιστικές στιγμές νικητών και στην είσοδο του χωριού, ένα ολόκληρο χωριό γιορτάζει η ομάδα πολλά υποσχόμενη για το μέλλον, ίσως  την δούμε να πρωταγωνιστήσει  στην νέα πρόκληση.
Με πολύ δουλειά όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην νέα κατηγορία, ο κύριος Δημήτρης Πηγαδίτης  θα  συνεχίσει το έργο του δίνοντας  στιγμές χαράς στο Μονόδρυ, για ένα υγιές  μέλλον γεμάτο αθλητισμό και  ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου