Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ….ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΗΠΕΔΟ



Παρακολουθούμε με έκπληξη σε ορισμένα τοπικά μέσα δημοσιότητας να αναφέρονται σε Δημόσιους Λειτουργούς οι οποίοι δεν έχουν  δώσει δικαίωμα με την υπεύθυνη υπηρεσιακή τους λειτουργία για αξιολογήσεις απλοϊκές ή για χρήση στην παραταξιακή ή άλλη αντιπαράθεση. Απλώς και επίμονα κάνουν την δουλειά τους.
Οι μύχιες προσδοκίες των κύκλων της διαπλοκής δεν σημαίνει ότι είναι και επικείμενα γεγονότα. Συνεπώς καλό είναι να μην συγχέουμε ρόλους και συμπεριφορές και να αφήσουμε ιδιαίτερα τους Δημόσιους Λειτουργούς (σε Αστυνομία, Λιμενικό, Πολεοδομία, Δικαστές, Δασαρχείο, Δ.Ο.Υ. κ.ο.κ.) που δεν έχουν το προνόμιο της επικοινωνίας των παντός είδους αιρετών να κάνουν την δουλειά τους διότι αυτή δεν σχετίζεται σε τίποτα με τα μέτρα και τα σταθμά των παραγόντων της τοπικής και όχι μόνο πολιτικής σκηνής. Απέχει «παρασάγγας».
Και κάτι άλλο. Καλός ο αγώνας και η  αποκάλυψη  των κακώς κείμενων αλλά ας ασχοληθούμε και λίγο με τα πραγματικά και φλέγοντα τοπικά προβλήματα. Με αυτά τελικά δεν ασχολείται κανένας. Στο κάτω κάτω της γραφής, αφού δεν μπορείτε να αλλάξετε το παιχνίδι….αλλάξτε γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου