Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

"ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΧΗΛΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"



Σιγή ιχθύος επικρατεί για τον χώρο όπου τελικά θα τοποθετηθεί η κινητή Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Η Δημοτική Αρχή, η Αντιπολίτευση και οι Σύλλογοι Προστασίας του Περιβάλλοντος  έπαψαν τις αψιμαχίες και την διαβούλευση αν και κάποιοι πιστεύουν ότι ο ρόλος τους εξαντλήθηκε εκεί.
Παρόλα αυτά στο  «τρίγωνο» Παραμερίτες- Άγιος Γέωργιος- Τραχήλι  τον μήνα Σεπτέμβριο  μας ενημερώνουν ότι υπήρξε μεγάλη κινητικότητα. Μετά την άδοξη εγκατάλειψη  του Παρθενίου, παρά την συμβολή των άλλοτε μη φιλικά προσκείμενων στη Δημοτική Αρχή τοπικών παραγόντων, η προσπάθεια συνεχίστηκε με προσανατολισμό στην απόκτηση κατάλληλου ακινήτου, δηλαδή αγροτεμαχίου άνω των δέκα στρεμμάτων, κατά προτίμηση με άμεση πρόσβαση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Τραχήλ - Άγιος Λουκά και στο δρόμο Χάνια Αυλωναρίου Παραμερίτες. Έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η αναζήτηση αλλά και η διαπραγμάτευση δεν έχει αποδώσει παρά το γενναιόδωρο τίμημα.
Αντίθετα βράζει το Τραχήλι όπου έχουν συγκεντρωθεί 250 υπογραφές εναντίον της Μονάδας αλλά και προηγούμενο δημοσίευμά μας συνάντησε την αγανάκτηση και κατακραυγή αρκετών «ανώνυμων» σχολιαστών.
Στο χορό τον αντιδράσεων μπήκε όπως μας πληροφορούν και ο Άγιος Γεώργιος στον οποίο σήμερα έγινε συγκέντρωση κατοίκων και φορέων και λέγεται ότι και εκεί συγκεντρώνονται υπογραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου