Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ



                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Συνδυασμός Νέο Επιμελητήριο δεν προσήλθε στη συνεδρίαση της 1ης Αυγούστου 2012 με θέμα τις εξελίξεις στο ζήτημα του Δημόκριτου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαρκή προσπάθεια απαξίωσης του θεσμού της αντιπολίτευσης και την υποβάθμιση της ίδιας της λειτουργίας του Επιμελητηρίου….
Εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι ως συνδυασμός θέσαμε προτάσεις για τις προτεραιότητες των δράσεων και των πρωτοβουλιών της διοίκησης, τις οποίες ο αξιότιμος κύριος Πρόεδρος τις αντιμετώπισε με τέτοια σοβαρότητα που πραγματοποίησε τρεις ημιτελείς συνεδριάσεις   που δεν ολοκληρώθηκαν  και αναλώθηκαν στους ατελείωτους και ανούσιους μονολόγους του «παντογνώστη»Προέδρου…
Χωρίς να καταλάβουμε γιατί διεκόπη η προηγούμενη συνεδρίαση και πότε αυτή θα συνεχισθεί, ορίστηκε νέα εμβόλιμη συνεδρίαση την 1η Αυγούστου.
Επιπροσθέτως θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός να προσκαλούμαστε για μια ακόμη φορά σε συνεδρίαση  χωρίς να υπάρχουν όπως προβλέπεται εισηγήσεις προς τους συμβούλους με εμφανή στόχο να αποκοπεί πλήρως ο συνδυασμός μας από όλα τα επιμελητηριακά θέματα ακόμη και σε επίπεδο έκφρασης ολοκληρωμένης άποψης….
Πιστεύουμε ότι με τους, αχαλίνωτους θεατρικούς μονολόγους του Προέδρου δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα και αρνούμαστε να παριστάνουμε τους θεατές αυτής της κακοπαιγμένης παράστασης για έναν…..
Επιμένουμε να ζητούμε  δημοσίως πλέον, τα πρακτικά και τις αποφάσεις της διοικούσας επιτροπής ώστε να έχουμε γνώση και συμμετοχή στο διοικητικό έργο…
Με την πεισματική του άρνηση να τα χορηγήσει σε δώδεκα (12)δημοκρατικά εκλεγμένους συμβούλους, ο πρόεδρος  αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι θεωρεί το επιμελητήριο ιδιοκτησία του!!!
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα των εμπόρων επαγγελματιών και επιχειρηματιών της Εύβοιας φέρνοντας στο συμβούλιο θέματα που τους αφορούν και θα αγωνιζόμαστε για την επίλυσή τους .

                                                                        Για το συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο»
                                                                                  Ιωάννης Λιονάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου