Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ "ΚΟΧ 6.802/1/2012" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ


Ανακοινώθηκαν οι πίνακες των προσληφθέντων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας από τον φορέα Διαχείρισης που είναι το Κέντρο Μέριμνας Παιδιού και Οικογένειας (Κ.Μ.Π.Ο.) παράρτημα του οποίου  εδρεύει στην Χαλκίδα και είναι  Μ.Κ.Ο. Μεταξύ των συμπραττόντων φορέων δηλαδή των φορέων που θα απασχολήσουν το προσωπικό αυτό είναι και ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, όπως και όλοι και Δήμοι της Εύβοιας.
Οι ωφελούμενοι θα πρέπει από Τρίτη 7 Αυγούστου έως  16 Αυγούστου (εντός 10 ημερών από την ημερομηνία κατάταξης), να υπογράψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, αποδεχόμενοι τη θέση, στα γραφεία του ΚΜΟΠ στην ακόλουθη διεύθυνση: Τσιριγώτη 25, Τ.Κ 341 00 Χαλκίδα (τηλ. επικοινωνίας: 2221060855). Οι ωφελούμενοι για την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν Αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (για τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε.), Ταυτότητα ομογενούς (για τους Έλληνες ομογενείς), Άδεια διαμονής σε ισχύ (για τους αλλοδαπούς τρίτων χωρών) και φωτοτυπία της κάρτα ανεργίας τους(σε ισχύ). Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει ελέγχου νομιμότητας ή κατ΄ ένσταση ελέγχου του Α.Σ.Ε.Π. που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το Δικαιούχο, ενώ απολύονται οι υποψήφιοι που δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.
Οι ωφελούμενοι που προσλαμβάνονται κατόπιν αναμόρφωσης των πινάκων από το Α.Σ.Ε.Π. απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.
Κάθε ωφελούμενος μπορεί να απασχοληθεί σε μία θέση εργασίας έως πέντε (5) μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών.
Η αμοιβή των προσώπων που απασχολούνται σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας δικαιούχων φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από προγράμματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσής τους, ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, κατά παρέκκλιση των νόμιμων αμοιβών που προβλέπονται από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τις οικείες συλλογικές συμβάσεις.
Οι Δικαιούχοι, εκτός από τα καταβαλλόμενα ποσά που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο, δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν οποιαδήποτε άλλη παροχή στα απασχολούμενα πρόσωπα.
Οι ασφαλιστικές εισφορές (εργοδότη και εργαζόμενου) των μισθωτών, στο σύνολό τους, καλύπτονται από ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν.3833/2010 (ΦΕΚ 40 Α΄/15-3-2010) και του Ν.2956/2001 (ΦΕΚ 258 Α’/6-11-2001).
 ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στα γραφεία του Δικαιούχου. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510).
Ο Δικαιούχος οφείλει να αποστείλει στο Α.Σ.Ε.Π. εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών φωτοαντίγραφα των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων που έχουν υποβάλει ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης.
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΤΟ «ΛΑΛΑ ΤΟ» 

 ΣΗΜ: ΕΠΩΜΥΜΟ- ΟΝΟΜΑ- ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Υ.Ε. ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 134)
ΑΒΕΚΛΟΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ 46
ΓΚΟΓΚΟΡΩΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 56
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 55
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 55
ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 73
ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 63
ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΣΙΔΗ ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 55
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 53
ΜΥΣΙΡΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 50  
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΗΣ 54
ΠΑΛΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 48
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 55
ΠΑΠΑΛΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 50
ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 50
ΣΚΑΝΤΖΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΑΣ 50
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 56
ΤΡΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 53
ΥΔΡΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 55
ΦΑΡΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 50
ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 53
Υ.Ε.  ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ  (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 135)
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙΔΙΠΟΔΑΣ 66
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 60
ΓΕΡΑΛΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 55
ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 58
ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 50
ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 50
ΚΟΥΤΣΑΥΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 50
ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 50
ΝΤΑΛΕ ΜΑΡΟΥΔΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 58
ΠΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 51
ΠΑΝΑΓΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 58
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 50
ΠΟΔΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 63
ΡΗΓΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΣ 53
ΡΗΓΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 50
ΡΗΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 58
ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 55
ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΠΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 53
ΤΟΥΛΟΥΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 50
ΤΟΥΡΤΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 50
ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 55
ΤΣΟΥΠΕΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 53
ΤΣΟΥΠΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 55
ΥΔΡΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 50
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 50
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 50
ΧΡΥΣΑΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ 50
ΠΕ ή ΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ   (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 136)
ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ 45     
ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ  (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 137)
ΜΑΣΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ 50
ΠΕ  ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ  (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 138)
ΞΑΝΘΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου