Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 200 τμ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενδιαφέρεται να νοικιάσει ακίνητο 200 τμ για την στέγαση του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Αλιβερίου. Χρειάζεται να έχει γραφεία και αποθήκη. Προφανώς θέλει κανονικό κτίριο και όχι λυόμενο, κάτι δηλαδή που είναι της μόδας στο Αλιβέρι. Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες ας σπεύσουν να καταθέσουν προσφορές.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Διακηρύσσει ότι θα διενεργηθεί δημόσια μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσηs aκινήτου καταλλήλου για τη στέγαση του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Aλιβερίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης. Μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης εικοσαήμερης προθεσμίας οποιαδήποτε υποβολή προσφοράς είναι εκπρόθεσμη.
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί με τους ακόλουθους όρους :
1. Το προς ενοικίαση ακίνητο πρέπει να είναι αυτοτελές να έχει εμβαδό τουλάχιστον 200 τ.μ., να διαθέτει λειτουργικούς χώρους (γραφεία και αποθήκη) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του τμήματος Αγροτικής ΟικονομίαςΑλιβερίου.
Το προσφερόμενο για μίσθωση ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ταμυνέων.
Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα κατατίθενται στην Γραμματεία της Περιφερειακής Ενότητας Eύβοιας (υπόψη Τμήματος Προμηθειών), Λεωφ.Χαινά 93 Μέγαρο Περιφ.Ενότητας Εύβοιας Τ.Κ 34100Χαλκίδα
ΤΗΛ.2221353725-53742 απ' όπου και θα αποστέλλονται στην αρμόδια Επιτροπή.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου