Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΙΝΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ. Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ



Ο κ. Γιάννης Κρινής που αποκλείστηκε από το Διαγωνισμό για την μίσθωση της γεφυροπλάστιγγας στο Λιμάνι της Κύμης γιατί δεν είχε προσκομίσει Ποινικό Μητρώο κατέθεσε ένσταση στην Επιτροπή Διαγωνισμού η οποία απορρίφθηκε. Στην ένστασή του προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες τις οποίες η Επιτροπή κρίνει ως φαιδρές και αναληθείς. Ο κ. Κρινής στην ένστασή του που συμπεριλαμβάνεται στο Πρακτικό της Επιτροπής που συνοδεύει την Απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής και έχει αναρτηθεί το «Διαύγεια» αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ενίσταμαι για τον πλειοδοτικό διαγωνισμό με ημερομηνία 17/01/2012 και ώρα λήξης 12:00 που αφορά την ζηγοπλάστιγγα στην Παραλία Κύμη Εύβοιας για τους κάτωθι λόγους:
1.       Η ώρα λήξης του διαγωνισμού είναι 12:00 ενώ η Επιτροπή δέχθηκε προσφορά στις 12:07 υποστηρίζοντας ότι δόθηκε 5 λεπτά παράταση ενώ και τα πέντε λεπτά είχαν παρέλθει. Θέλω επίσης να επισημάνω ότι το ίδιο είχε συμβεί και στον προηγούμενο διαγωνισμό προ δύο ετών που η προσφορά της ίδιας κοπέλας παραδόθηκε μετά τη λήξη του διαγωνισμού λόγω παράτασης 5 λεπτών.
2.       Ότι άτομο της Επιτροπής, συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου βγήκε έξω από το κτίριο για τηλέφωνο (προφανώς για ενημέρωση της προαναφερθείσας) ανηψιάς του η οποία ήταν στην παραλία μία ώρα πριν και μπορούσε να καταθέσει προσφορά εντός προθεσμίας

3.       Για την ακύρωση της προσφοράς μου από την επιτροπή λόγω έλλειψης ποινικού μητρώου η οποία είχε ζητηθεί από το Κ.Ε.Π. Κύμης και δεν μας χορηγήθηκε μετά από ενημέρωσή μου από υπάλληλο του Κ.Ε.Π. ότι το ποινικό μητρώο δίνεται μετά από αίτηση του Λιμενικού Ταμείου αυτεπάγγελτα.
4.       Όλα τα προαναφερόμενα μπορούν να επιβεβαιωθούν…
Στη περίοδο κρίσης που βιώνουμε όλα θα έπρεπε να είναι νόμιμα και τυπικά για να μη επωφελούνται μόνο άτομα με διασύνδεση  και γνωριμίες και να μην υπάρχουν οικογένειες προνομιούχων.
 Με εκτίμηση, Ιωάννης Κρινής»

Δεν πιστεύουμε πάντως ότι ο Πρόεδρος είναι συγγενής της διαγωνιζόμενης διότι τότε ο διαγωνισμός θα ήταν άκυρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου