Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΥΤΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ "ΓΚΟΡΙΤΣΙΣΕΣ" ΜΕΣΟΧΩΡΙΩΝ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

Σε εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδα ΕΥΒΟΙΚΗ ΓΝΩΜΗ που κυκλοφόρησε σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2012, για την επιλογή του χώρου όπου θα κατασκευεί ο ΧΥΤΥ της νότιας Εύβοιας φιλοξενούνται δηλώσεις του Δημάρχου Καρύστου κ. Νίκου Μανώλη που αποδέχεται τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις, δηλαδή την θέση "Κονιζός" στα Κριεζά, "Μεγάλο Βουνό" στον Αλμυροπόταμο και "Φούσκουζες" στον Πολυπόταμο αλλά διαφωνεί κάθετα με την θέση "Γκορίτσισες" στα Μεσοχώρια γιατί όπως λέγει στο πρόσφατο παρελθόν η επίλογή της είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, εννοώντας τις διαμαρτυρίες τόσο στα Μεσοχώρια όσο και στους Ζάρακες. Εάν ο Δήμαρχος επιμείνει στην άποψη αυτή τότε μία από τις πλέον επικρατέστερες τοποθεσίες τίθεται εκτός. 
Στο ίδιο δημοσίευμα με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου κ. Ποθητάκης δηλώνει ότι κανένας από τους πολίτες, εννοώντας προφανώς του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, δεν πρότεινε κάποιο μέρος, παρότι η πρόσκληση εκκρεμμεί από τον περασμένο Απρίλιο, και οι θέσεις που προτείνονται είναι ενδεικτικές!!! δηλαδή έαν κάποιος πολίτης θέλει μπορεί να προτείνει άλλες και να αντικατασταθούν αυτές!!! " Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε"
Πάντως μετά τη δήλωση του Δημάρχου Καρύστου τα πράγματα ανατρέπονται και ενδέχεται να προκληθούν νέες αντιδράσεις από τους κατοίκους του Αλμυροποτάμου και Πολυποτάμου αφού σε αυτές μόνο τις περιοχές επικεντρώνεται το ενδιαφέρον του Δήμου Καρύστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου