Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Στο πρόγραμμα ERASMUS το Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου

Στα πλαίσια  υλοποίησης  του  προγράμματος ERASMΥS,  επισκέφθηκαν από 19/5/2017 έως 27/5/2017  ,το Ν/Π Αυλωναρίου ,είκοσι Νηπιαγωγοί από πέντε Ευρωπαικές  χώρες (Ιταλία-Τουρκία- Πολωνία- Βουλγαρία και Ρουμανία)  
Η επίσκεψη περιελάμβανε κοινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες ,ανταλλαγή απόψεων και επισκέψεις των φιλοξενούμενων σε ιστορικούς χώρους και μνημεία της χώρας μας.
Η εκπαιδευτική αυτή συνάντηση πέρα των θετικών εκπ/κων αποτελεσμάτων πέτυχε και την προβολή της χώρας μας .
Η εντατική και συντονισμένη εργασία των Νηπιαγωγών του Ν/Π Αυλωναρίου: ΣΑΜΟΥΤΙΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ – ΤΑΤΣΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑΣ και της Δ/ντριας ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΙΡΓΙΩΤΗ είχε ως αποτέλεσμα  την επιτυχία του προγράμματος καθώς και των θετικών σχολίων από τις φιλοξενούμενες.
Η στήριξη της Α/θμιας Σχ. Επιτροπής του Δήμου μας  ήταν ουσιαστική αφού ανέλαβε αφ ενός τις δαπάνες διαμονής-διατροφής  των ξένων εκπ/κων καθώς  προέβη και στην πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου του νηπιαγωγείου.
Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Παιδείας Κος ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡ. χαρίζοντας από ένα αναμνηστικό φωτογραφικό λευκωμα με αξιοθέατα του Νομού μας , σε κάθε αντιπροσωπεία τόνισε ‘ότι <<..με την υλοποίηση αυτών των εκπ/κων προγραμμάτων και συναντήσεων οι εκπ/κοι έρχονται πιο κοντά   παρασύροντας και τους λαούς σε κοινές πορείες αναγκάζοντας και τις κυβερνήσεις να βρίσκουν το δρόμο της συνεννόησης και βέβαια με αυτές τις εκπ/κες πρωτοβουλίες η Ευρώπη γεφυρώνει την εκπ/ση και τους εκπ/κους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου