Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Χαλκίδα

Βρισκόμαστε εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων μετά την κατεπείγουσα εισαγωγή  το προηγούμενο Σ/Κ στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για το φορολογικό και το ασφαλιστικό.
Η Κυβέρνηση, όσο κι αν βρήκε ανέλπιστους συμμάχους για να κρατήσει στο σκοτάδι της ενημέρωσης τους Έλληνες πολίτες, μετράει αντίστροφα το χρόνο για να μας απαλλάξει άπαξ και δια παντός από την παρουσία της.
Το προσεχές Σ/Κ στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της δίνεται η μεγάλη ευκαιρία στην Δημ. Συμπαράταξη να διαμορφώσει και να παρουσιάσει στον Ελληνικό Λαό μια καινοτόμα, ρεαλιστική, προοδευτική πρόταση για την διακυβέρνηση του Τόπου. Μια πρόταση που με αναλογικό και δίκαιο τρόπο θα κατανείμει από εδώ και πέρα τα βάρη, λαμβάνοντας υπόψη του πόσο και ποιές γενιές, κοινωνικές ομάδες και παραγωγικές τάξεις έχουν πληγεί έως σήμερα από την εφαρμογή των μνημονίων και θα συμβάλλει στην αναδόμηση της μεσαίας τάξης στην πατρίδα μας 
Στα πλαίσια αυτά εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καλούμε όλους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε την Τετάρτη 11/5/2015 στις 19:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε όλοι μαζί να καταστήσουμε την Προοδευτική Παράταξη  σε ρόλο οδηγού των εξελίξεων και ενσαρκωτή  των ελπίδων του Λαού.

Ομιλητές:
Tόνια Αντωνίου-ΠΑΣΟΚ
Βασίλης Μάστορης-ΔΗΜΑΡ

Βασίλης Τούντας-Κινήσεις Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου