Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Οι φορείς και οι κάτοικοι της Δ.Ε. Κονιστρών πρωτοπόροι στον εθελοντισμό.

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                              Κονίστρες, 29/04/2015
Δ.Ε. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Οι φορείς, οι κάτοικοι και οι τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Κονιστρών, αντιλαμβανόμενοι τη σημερινή πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί, τις πραγματικές ανάγκες των χωριών μας, αποφασίσαμε από κοινού να συνεργαστούμε στενά σε εθελοντική βάση, με αποκλειστικό και μόνο στόχο, την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των κατοίκων.
    Η βούληση όλων εκφράστηκε τις τελευταίες ημέρες, όπου όλοι συμμετείχαν αποτελεσματικά στις δράσεις τις οποίες από κοινού συναποφασίσαμε.  
  Έγινε καθαρισμός, αισθητική αναβάθμιση και διαγράμμιση του δρόμου στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κονιστρών την Παρασκευή       24-04-2015. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα βάψουμε τις κερκίδες.
Συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, ο Εμπορικός Σύλλογος Κονιστρών και η Τ.Κ. Κονιστρών με την ευθύνη της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
   Έγινε καθαρισμός του άλσους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μονοδρίου το Σάββατο 25-04-2015. Θα ακολουθήσει επισκευή και συντήρηση των εγκαταστάσεων.
Πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μονοδρίου με την συμμετοχή του Τ.Σ. Μονοδρίου.
 Έγινε καθαρισμός στον Άγιο Βλάσιο, στου Λόκα και στην Κολέθρα την Κυριακή 26-04-2015.
Πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Πάχα’’ σε συνεργασία και συμμετοχή του Τ.Σ. Αγίου Βλασίου.
 Έγινε καθαρισμός στη Βρύση – Επισκοπή – Νεοχώρι την Κυριακή 26-04-2015.
Πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρύσης ‘’Δραγονέρα’’ σε συνεργασία και συμμετοχή του Τ.Σ. Βρύσης.
 Στις δράσεις αυτές συμμετείχαν εθελοντές, γονείς, κάτοικοι και ιδιαίτερα νέοι. Τα αποτελέσματα των δράσεων αυτών έχουν αποτελέσει αντικείμενο θετικών σχολίων και αναγνώρισής τους από τους κατοίκους της περιοχής. 
    Σ’ όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την εθελοντική προσπάθεια, η Δ.Ε. Κονιστρών εκφράζει τα συγχαρητήριά της και τις θερμές ευχαριστίες της.
    Ελπίζουμε το παράδειγμά τους, να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς των χωριών μας και του Δήμου μας.
    Εμείς σε κάθε περίπτωση θα στηρίξουμε εθελοντικές δράσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, χωρίς διακρίσεις.
Για την Δ.Ε. Κονιστρών
Ο Αντιδήμαρχος
Δημήτρης Μούντριχας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου