Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Στις 25 Γενάρη οι πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας καταδικάστηκαν απο την ετυμηγορία του λαού. Οι ψηφοφόροι επέλεξαν τον δρόμο της ελπίδας, της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας και της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Προέκυψε κύβερνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει διαφορετική πολιτική προσέγγιση σε σχέση με το παρελθόν.
Με μια πρώτη ανάγνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, οι κάτοικοι του Δήμου Καρύστου στράφηκαν προς τις αντιμνημονιακές δυνάμεις τις οποίες υπερψήφισαν, ενώ παράλληλα μειώθηκαν τα ποσοστά των κομμάτων της απερχόμενης συγκυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε απόλυτη αύξηση κατα 1.089 ψήφους που αντιστοιχεί σε 13,73 ποσοστιαίες μονάδες, σε σύγκριση με τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών του Ιουνίου 2012, ενώ ήρθε πρώτος και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου (Κάρυστο, Μαρμάρι, Στύρα & Καφηρέα). Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια εξέλεξε δυο Βουλευτές, το Βαγγέλη Αποστόλου (18.943 σταυροί) και το Γιώργο Ακριώτη (10.632 σταυροί).
Εύλογα, ο Βαγγέλης Αποστόλου ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς έχει ασχοληθεί επί χρόνια και είναι γνώστης των αγροτοδιατροφικών θεμάτων. Επίσης, είναι γνωστό οτι έχει ασχοληθεί και έχει προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για τα σημαντικότερα προβλήματα που αφορούν τον τόπο μας όπως η κτηνοτροφία, το ιδιοκτησιακό, τα δασικά και τη λατομική δραστηριότητα. Αποκτούμε έτσι, ως περιοχή, ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια που κάνουμε για την επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων.
Η ΟΜ Καρύστου του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να κινητοποιηθούν οι ενδιαφερόμενες κοινωνικές ομάδες και συλλογικότητες να διεκδικήσουμε την επίλυση αυτών των θεμάτων από τη νέα κυβέρνηση.


Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου