Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!


Το Λάλατο παρακολούθησε την προεκλογική περίοδο με βάση τις δημοσιεύσεις που ήρθαν σε αυτό από Δελτία Τύπου κυρίως ή σε πολύ μικρότερο βαθμό δικά του σχόλια. Υπήρξαν κόμματα που δεν έστειλαν ούτε ένα Δελτίο Τύπου ή υποψήφιοι που επίσης δεν έστειλαν στο Λαλα το εκλογικό υλικό τους. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι επειδή δεν είμαστε επαγγελματικό μέσον δεν δεχθήκαμε πληρωμένες καταχωρήσεις. Όσοι τίμησαν το Λάλα το ως μέσον επικοινωνίας και ενημέρωσης φιλοξενήθηκαν απολύτως Δωρεάν. Αυτό μας έδωσε ασφαλώς το δικαίωμα να εκφράζουμε και τις επιλογές ή προτιμήσεις μας. Παρακάτω παραθέτουμε τον αριθμό δημοσιεύσεων ανά "ετικέτα" πολιτικού κόμματος καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έως χθες βράδυ αργά. Σήμερα εξάλλου η προεκλογική περίοδος έχει κλείσει.
Βλέπεται ότι προηγείται με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθεί το ΚΚΕ και το Ποτάμι και μετά το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και η Νέα Δημοκρατία. Αλλαλούμ πολιτικό θα πουν κάποιοι. Εμείς κρατάμε την ικανοποίηση μίας ανοικτής φωνής των πολιτών με προοδευτική κατεύθυνση και εκφράζει την κοινωνία της ανατολικοκεντρικής Εύβοιας που κυρίως μας διαβάζει και την μεταφράζουμε σε εμπειρία ενός σημαντικού και γοητευτικού επικοινωνιακού πολιτικού εγχειρήματος που κλείνει κύκλους και ανοίγει καινούργιους.
Την Κυριακή το βράδυ η επόμενη ανάρτηση του εκλογικού αποτελέσματος. Έως τότε εάν κάτι δεν επιβάλλει δημοσίευση Καλές Εκλογές και Καλή Απόφαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου