Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΞΥΛΙΘΟΥ



Προχθές 30 Οκτωβρίου 2014, με έγγραφο του ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. κ. Ευάγγελος Μπελιας κάλεσε στην κοινότητα Οξυλιθου την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και το τοπικό Συμβούλιο, καθώς και τους φορείς του χωριού, Σύλλογο των απανταχού Οξυλιθιωτών ο Ευαγγελισμός και τον  Σύλλογο Γονέων Οξυλίθου, με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την Ύδρευση.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκτός του κ. Μπελιά, ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου. η πρόεδρος Οξυλίθου κυρία Κατσαρή, οι φορείς του Οξυλίθου, δηλαδή ο Σύλλογος Οξυλιθιωτών  που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κων/νο Τσακλάνο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ο οποίος δεν προσήλθε, καθώς και πρώην πρόεδροι και πρώην σύμβουλοι όπως και υποψήφιοι Σύμβουλοι Οξυλίθου.
Είναι η πρώτη φορά εδώ και δεκαέξι χρόνια που γίνεται τέτοια συνάντηση για ένα  τόσο σοβαρό θέμα, και δείχνει την νοοτροπία της νέας Δημοτικής Αρχής, πόσο υπεύθυνα αντιμετωπίζει τα προβλήματα με τη συμμετοχή και την άποψη των πολιτών  για τόσο σημαντικά θέματα, και αξίζουν συγχαρητήρια στον Μπελιά για την πρωτοβουλία του.
Δυστυχώς η πρόεδρος Οξυλίθου μη έχοντας υπ όψιν την σοβαρότητα του θέματος, πόσο σημαντικό θέμα είναι η ύδρευση, και τι επιπτώσεις έχει για την υγεία των συμπατριωτών μας, έβαλε θέμα για την συμμετοχή της στη διαδικασία ποιοι πρέπει να  έχουν τα κλειδιά των αντλιοστασίων σύμφωνα με τον νόμο (έχει φαίνεται εμμονή με τα κλειδιά) και απειλώντας ότι θα προσφύγει στην Περιφέρεια αποχώρησε, και δεν ήλθε να δει την απελπιστική κατάσταση των αντλιοστασίων που τα περισσότερα ήταν χωρίς κλειδαριές και άλλα  δίχως πόρτες. Έγραψε όμως στο facebook κάνοντας παράπονα...
Για ενημέρωση της καθώς και των πολιτών παρουσιάζουμε τις πάρα κάτω φωτογραφίες για να γνωρίσουν όλοι τι παρέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή.
Το αντλιοστάσιο στο Δημοτικό σχολείο    
          
Το αντλιοστάσιο της Αγίας Τριάδας
         
    οι κλειδαριές ασφαλείας !!!
        
Δεξαμενή Προφήτη Ηλία
                   
Ο περιποιημένος περιβάλλων χώρος και εδώ ¨ασφαλείας¨ δεν είναι μόνο η κλειδαριά αλλά ολόκληρη η πόρτα που δεν υπάρχει !!!
…και όλοι αναρωτηθήκαμε : από ποιες πόρτες θέλει τα κλειδιά η κ. Πρόεδρος; Μάλλον δεν ξέρει που είναι τα αντλιοστάσια!!!!!!
Επειδή το θέμα δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση Ομάδα Εθελοντών από πρώην προέδρους καθώς και πρώην συμβούλους του χωριού μας και όσοι άλλοι το επιθυμούν θα καθαρίσουμε τα αντλιοστάσια και θα κάνουμε ότι άλλο χρειασθεί ώστε αυτά να αποκτήσουν ανθρώπινο πρόσωπο και κυρίως να πληρούν απόλυτα τους κανόνες υγιεινής  για ασφάλεια όλων μας.   

                                            Για την ομάδα εθελοντών τοπικός σύμβουλος Οξυλιθου
                                                Κων/νος Τριανταφυλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου