Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

      A.O ΚΥΜΗΣ
Έτος ίδρυσης 1957                                          Κύμη, 12/10/2014
                                            
Στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα, Σε πρώτο πλάνο ο Ντούρμας (Α.Ο. Κύμης)




Ο Α.Ο. ΚΥΜΗΣ διαμαρτύρεται έντονα για  την σφαγιαστική σε βάρος του διαιτησία στον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας η οποία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και παράλληλα φρόντισε να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε ν' αποδυναμωθεί η ομάδα της Κύμης για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού δέχτηκε γκολ με ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες των γηπεδούχων, με την ανοχή του διαιτητή και των βοηθών του, έκαναν συνεχώς καθυστερήσεις, ενώ  φίλαθλοι της Μαγούλας πετούσαν κατά χρονικά διαστήματα μπάλες μέσα στο γήπεδο για να διακόπτεται ο αγώνας.
Αρκεί ν' αναφέρουμε τουλάχιστον 20-25 εικονικούς τραυματισμούς από πλευράς των γηπεδούχων, με την ανοχή των διαιτητών. Αντίθετα, στην περίπτωση που ο παίκτης της ομάδος μας Ηλίας Δήμου στο 90 λεπτό διαμαρτυρήθηκε σε αντίπαλο ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος με ανύπαρκτο τραυματισμό κάνοντας θέατρο για άλλη μια φορά, ο διαιτητής "είδε" λάκτισμα κατά αντιπάλου και  επέδειξε  την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ομάδας μας.
Στα πολλά λοιπόν προβλήματα που αντιμετωπίζει εφέτος η ομάδα, για κάποια εκ των οποίων που έχουν να κάνουν με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δήμου απέναντί της αναφερθήκαμε σε πρόσφατη καταγγελία μας, ήρθε σήμερα  να προστεθεί και η καταδικαστική διαιτησία στη Μαγούλα, καθιστώντας πλέον, άσκοπη και δίχως νόημα την παρουσία του Α.Ο. Κύμης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Το ΔΣ πρόκειται άμεσα να συνεδριάσει για να πάρει τις αποφάσεις του.

Για τον Α.Ο. Κύμης
Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Γ. Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου