Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΑΨΟΓΗ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ως υπεύθυνος λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρύστου “Π. ΜΏΡΟΣ”, μετά την απομάκρυνση και των τελευταίων Αφγανών προσφύγων, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου δημόσια, σε όσους βοήθησαν για να κάνουμε τη διαμονή αυτών των ταλαιπωρημένων “κρατούμενων” ανθρώπων, όσο γινόταν καλύτερα.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους όποιους Συλλόγους – Φορείς, τα όποια καταστήματα και ιδιαιτέρως τους απλούς πολίτες του Δήμου μας, που παρά τις δυσκολίες που περνάμε όλοι μας, προσέφεραν από το υστέρημα τους.
Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρύστου, που για μια ακόμη φορά πρόσφερε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν  στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Με συντονιστή το γιατρό κ. Στάθη Παναγιωτίδη και τη βοήθεια των υπολοίπων γιατρών, έφεραν εις πέρας ένα τιτάνιο έργο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους πολίτες της Καρύστου, για τα εύλογα ερωτήματα που τυχόν έχουν, ότι όλοι όσοι “φιλοξενήθηκαν” μέσα στο Γυμναστήριο Καρύστου ήταν υγιείς (αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στο Νοσοκομείο Καρύστου).
Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω την Αστυνομία (Καρύστου – Αλιβερίου – Χαλκίδας) και την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε., για την τέλεια συνεργασία που είχαμε κατά τις ώρες που βρισκόντουσαν στο Γυμναστήριο και εύχομαι και αυτοί να νιώθουν το ίδιο. 
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την κ. Μαρία Λαψάτη, που εργάζεται στο Δήμο Καρύστου, που ήταν παρών όλες αυτές τις ημέρες και βοηθούσε σε όλους τους τομείς.
Κλείνοντας θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες του Δήμου μας, ότι η συμπεριφορά όλων των “φιλοξενούμενων” ήταν άψογη και δεν δημιούργησαν την παραμικρή ζημιά στις εγκαταστάσεις του Γυμναστηρίου. Συγχρόνως έχουν ξεκινήσει  όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη απολύμανση των χώρων για να παραδοθεί το Γυμναστήριο στους πολίτες, χωρίς να υπάρχει και ο παραμικρός ενδοιασμός,  τις προσεχείς  ημέρες .
Υ.Γ. Η επιστολή των ανθρώπων αυτών που είδε τη δημοσιότητα, είναι η ανταμοιβή μας. Μακάρι όλοι να βρίσκουν αυτήν τη φιλοξενία, οπουδήποτε στον κόσμο.
Ο υπεύθυνος λειτουργίας του
κλειστού γυμναστηρίου “Π. ΜΩΡΟΣ”

Κωνσταντίνος Δρόσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου