Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΕΣΠΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.



Περίπου πάνω από 60.000 ευρώ κοστίζει ο εξοπλισμός του Ινστιτούτου Παπανικολάου σύμφωνα με τα συμφωνητικά που υπογράφτηκαν στις 27 Ιουνίου 2014. Το ποσόν αυτό μοιράζεται μεταξύ τριών προμηθευτών. Την μερίδα του λέοντος, περίπου 40.000 ευρώ κοστίζει ο εξοπλισμός, κομπιούτερ, χαρτί κ.ο.κ. που θα προμηθεύσει η Μπελέση Παρασκευή που έχει κατάστημα στον Άλιμο.
Αναρωτιώμαστε ως προς τι όλη αυτή η σπουδή και μάλιστα με κατατμήσεις και προμήθειες χωρίς διαγωνισμό. Κοντά σε αυτά και η δαπάνη των 20.000 ευρώ σε Πρακτορείο Τουρισμού για την διοργάνωση τον προσεχή Σεπτέμβριο Συνεδρίου στην Κύμη.

Έχει ενημερωθεί για όλα αυτά η νέα Δημοτική Αρχή; Δεν θα έπρεπε να έχει λόγο αφού τον Σεπτέμβριο θα είναι αυτή στο τιμόνι του Δήμου και του Ινστιτούτου; Όλες οι σχετικές Αποφάσεις έχουν ληφθεί με οριακή απαρτία αφού μετείχαν τέσσερις από τα επτά μέλη του Δ.Σ. του Ινστιτούτου.Ως προς τι αυτή η βιασύνη; Το Συνέδριο θα μπορούσε να πάει έναν μήνα πίσω και τις Αποφάσεις να τις λάβει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου