Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ



Η απλή ανάγνωση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου καθώς και του Προϋπολογισμού δείχνει βάσιμες ενδείξεις για να μην γράψουμε απόλυτη βεβαιότητα για την πραγματική κατάσταση του Δήμου. Όχι αυτή που αφορά την μείωση των επιχορηγήσεων (ΣΑΤΑ 2014) αλλά την υπόλοιπη, αυτή που καθρεπτίζει το είδωλο μίας τουλάχιστον «αδιαφανούς οικονομικής διαχείρισης». Έχει ενδιαφέρον να μάθει κάθε ενδιαφερόμενος, δηλαδή όλοι οι Δημότες και όχι μόνο, τι πληρώθηκε από τον Δήμο την χρονιά που πέρασε (τουλάχιστον), πως κινήθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί  και τι χρήμα υπάρχει, αρχές του 2014, στο Ταμείο και στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς. Όχι από περιέργεια αλλά γιατί αυτό είναι δικαίωμα των δημοτών να το γνωρίζουν.
Και καλά οι δημότες, έχουν τόσες άλλες καθημερινές σκοτούρες με αυτά θα ασχοληθούν; Αυτοί όμως που λένε ότι θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι δεν θα ενδιαφερθούν να μάθουν, προτού το αποφασίσουν, σε τι χάλι θα βρεθούν μπροστά;

Γιαυτό προτού το αποφασίσουν ας φροντίσουν να δουν την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών και το Ταμείο. Για όσους δεν το φροντίσουν θα μιλήσουμε άλλη στιγμή. Διότι και η αδιαφορία για το περιεχόμενο του Ταμείου και των Λογαριασμών κάτι δείχνει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου