Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ
τηλ. επικοινωνίας: 6976975834,6936053522 email: syndikato.tp@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου στην πύλη του Παπουτσάνη τα ξημερώματα της Παρασκευής για να στηρίξουμε την απεργιακή κινητοποίηση των συναδέλφων που πραγματοποιείται για να ανακληθούν οι απολύσεις που έγιναν πριν λίγες ημέρες.
Καταδικάζουμε την κυβέρνηση – υπηρετικό προσωπικό – των βιομηχάνων, που κινητοποίησαν τις δυνάμεις καταστολής για να χτυπήσουν την απεργία Τρίτη πρωί 24 Δεκέμβρη!!! Την ίδια στιγμή δεν κάνουν τίποτα για τις χιλιάδες επιχειρήσεις που οφείλουν το δώρο Χριστουγέννων, δεδουλευμένα μηνών, ετών κ.τ.λ..
Ο μόνος τρόπος για να τους αντιμετωπίσουμε είναι η οργάνωσή μας πρώτα και κύρια μέσα στους χώρους δουλειάς για κάθε μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημα. Την ίδια στιγμή η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων, η συγκέντρωση δυνάμεων απέναντι στην εργοδοσία και το κράτος της μπορεί να μας επιτρέψει μεγαλύτερες νίκες, με τέτοιον τρόπο μπορούμε να τους ανατρέψουμε, μπορούμε να φτιάξουμε την κοινωνία όπου κουμάντο θα κάνουν οι εργαζόμενοι και ο λαός.
Καμιά αυταπάτη ότι υπάρχουν άλλες «εύκολες» λύσεις, με αλλαγή κυβέρνησης, με αλλαγή προσώπων, με αλλαγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αλλαγή νομίσματος κ.τ.λ.. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε και να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας πρώτα και κύρια μέσα στους εργασιακούς χώρους. Στις πύλες θα κριθεί το δίκιο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου