Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ !!!


Κάτοικοι των Περιβολίων διαμαρτύρονται γιατί ενώ είχαν μεριμνήσει να διατεθούν δωρεά κεραμίδια για την αποκατάσταση της στέγης του παλαιού Σχολείου των Περιβολίων και την επαναχρησιμοποίησή του για τις ανάγκες του χωριού αφού εκεί ήταν κάποτε και το αγροτικό ιατρείο του χωριού και η κ. Ελένη Βαβουλιώτη για άλλη μία φορά στάθηκε αρωγός και δεν αρνήθηκε την προσφορά, τα κεραμίδια έκαναν φτερά και πέταξαν!!!
Ήρθε μία μέρα ένα φορτηγό και τα πήρε. Για πού; Δεν γνωρίζουν. Πάντως η δωρεάν, αυτές τις άγριες ημέρες της κρίσης, μίας επιχείρησης, αποτελεί όντως μεγάλο στήριγμα για ένα τόσο μικρό αλλά δραστήριο χωριό στο οποίο μένουν πολλές νέες οικογένειες με  μικρά παιδιά που θέλουν χώρο συγκέντρωσης και κοινωνικής εστίας. Ξαφνικά βλέπουν το όνειρο να ξεμακραίνει!!! Και να φεύγει σε άγνωστη κατεύθυνση.
Ψάχνωντας μάλιστα διαπιστώνουμε ότι ο Δήμος με τις Αποφάσεις 29033/23-10-2013, 29033/23-10-2013 ανέθεσε σε εργολάβο, τον κ. Νικόλαο Παππά το έργο «Συντήρηση- Επισκευή Στέγης – Σκέπαστρα Σχολικών Κτιρίων» με απευθείας ανάθεση και αφορά τα Δημοτικά Σχολεία Αχλαδερής, Περιβολίων και Αυλωναρίου με προϋπολογισμό ύψους 7.982,70 Ευρώ!!!. Η αναφερόμενη στην Τεχνική Περιγραφή έκταση των εργασιών αφορά  100 τμ στέγης. Ίσως θα περίσσεψαν αυτά τα κεραμίδια και πήγαν σε άλλα χωριά. Οφείλει όμως ο Δήμος να ενημερώσει τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και να παιδιά των Περιβολίων να μην ανησυχούν. Είναι κρίμα γιατί αγαπάνε τον Δήμαρχο αφού τους έφτιαξε φέτος την καλύτερη φάτνη!!! Γιαυτό ίσως μέσα σε τόση ζεστασιά ήταν πολυτέλεια για τον Χριστούλη τα κεραμίδια.

Όπως λένε στο χωριό και παλιότερα είχαν χαθεί κεραμίδια για τον ίδιο σκοπό δωρεάς Βαβουλιώτη αλλά τουλάχιστον τότε ήξεραν ποιος τα πήρε και που πήγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου