Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ. ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΖΗΛΙΑΣ


Αναδημοσίευση από SOROPOULOS’S  BLOG
 
Ο Ιδιοκτήτης του Γραφείου Τελετών κ. Σέμπος

Φωτιά, που μάλλον οφείλεται σε εμπρησμό ξέσπασε στις 8 το βράδυ στο γραφείο τελετών του Βαγγέλη Σέμπου στο Αλιβέρι. Η φωτιά, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξέσπασε στις 8 το βράδυ και πήρε γρήγορα τεράστιες διαστάσεις. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ήταν όμως ήδη αργά. Το γραφείο κάηκε ολοσχερώς ενώ καταστράφηκαν και οι εγκαταστάσεις (ψυγεία κ.λ.π) καθώς και μια πολυτελής νεκροφόρα που βρισκόταν απ έξω.
Οι ζημιές, σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις ανέρχονται στο ύψος των 150.000 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Σέμπος μιλώντας στο soropoulos’s blog, υποστήριξε ότι οι φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό και την απέδωσε σε επαγγελματική αντιζηλία.
“Λίγο πρίν είχαμε πάει στο γραφείο, αφήσαμε στο ψυκτικό θάλαμο έναν νεκρό, και στην συνέχεια κλειδώσαμε και φύγαμε. Λίγο μετά με ειδοποίησαν για την φωτιά. Η καταστροφή είναι τεράστια” είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του Γραφείου Τελετών.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση, διερευνώντας, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου