Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΘΛΟΡΑΜΑ!!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ



Σήμερα βγήκε στα περίπτερα η Αθλητική Εφημερίδα ΑΘΛΟΡΑΜΑ. Ήταν μία αναπάντεχη έκπληξη και έκανε την διαφορά. Όχι μόνο το στήσιμο της που δένει το μοντέρνο με τον απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και η ποιότητα της γραφής  την κάνει να ξεχωρίσει από τα άλλα αθλητικά φύλλα. Το γεγονός ότι εκδίδεται στην Κύμη μας γεμίζει χαρά γιατί σπάει το μονοπώλιο της Χαλκίδας και δείχνει ότι η περιοχή μας έχει νέα παιδιά με σύγχρονη ματιά στην αθλητική δημοσιογραφία, πολυτάλαντους ανθρώπους που ανοίγουν τους ορίζοντες του τόπου μας όχι μόνο στα αθλητικά αλλά γενικότερα στην επικοινωνία και τον πολιτισμό. Σοφό το πάντρεμα της φρέσκιας ματιάς των νέων με την εμπειρία και την συμβολή καταξιωμένων ανθρώπων στην ευβοϊκή αθλητική δημοσιογραφία όπως είναι ο κ. Γκάρας αλλά και ο φωτορεπόρτερ Ηλίας Θαλάσσης. Και οι δύο έχουν πλούσια προϋπηρεσία στην ηλεκτρονική και έντυπη αθλητική δημοσιογραφία και όχι μόνο. Την παρέα συμπληρώνει ένας μεγάλος συμπατριώτης Αθλητικογράφος ο Γιάννης Μπίλιος με εικοσαετή θητεία στα  Αθλητικά ΜΜΕ της Αθήνας που δίνει κύρος και όραμα στο Αθλόραμα.  Η συμμετοχή τους αποτελεί εγγύηση για την απόλυτη επιτυχία του εγχειρήματος. Αυτό που τελικά αναδεικνύεται είναι και η μεγάλη αγάπη τους για την περιοχή και τις δημιουργικές της  δυνάμεις. Ένα ευτυχές πάντρεμα με μεγάλη προοπτική.
Συνιστούμε σε όλους να διαβάζουν κάθε Δευτέρα το Αθλόραμα και μόνο αυτό. Με ανυπομονησία περιμένουμε την άλλη Δευτέρα και το αφιέρωμα στον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ  ενώ στο σημερινό φύλλο ξεχωρίζουν  το αφιέρωμα στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, οι συνεντεύξεις της Ματίνας Ρέτσα και του Γ. Παπακωνσταντίνου Πρόεδρου της ΕΠΣΕ αλλά και οι δυνατές έρευνες για τις Αθλητικές Υποδομές του Δήμου Χαλκιδέων.
Ο Αρχισυντάκτης του ΑΘΛΟΡΑΜΑ κ. Γκάρας με τον  Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά παρακολουθούν τον Αγώνα Ευβοϊκού Κύμης FOTO Ηλίας Θαλάσσης :http://evia--halkida.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου