Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ –ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Δ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ



Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που έφυγε από κοντά μας ο ηγέτης της παράταξής μας, ο πρώην Δήμαρχος Κονιστρών για δώδεκα (12) συνεχόμενα χρόνια, ο Αντινομάρχης Ευβοίας για τέσσερα (4) χρόνια, ο αυτοδιοικητικός για τριάντα χρόνια Δημήτρης Παπαναστασίου.
Είναι μια τεράστια απώλεια για τον τόπο μας, τους πολίτες, την παράταξή μας. Ένα δυσαναπλήρωτο κενό που κάθε μέρα το αντιλαμβανόμαστε και το βιώνουμε όλοι μας.
Σε μία περίοδο βαθιάς οικονομικής και πολιτικής κρίσης σε όλα τα επίπεδα, η νηφάλια σκέψη, το όραμα και η πολιτική λειτουργία του, μας είναι αναγκαία και χρήσιμα για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου μας.
Όλοι εμείς που συγκροτούμε την παράταξή του «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» και είχαμε το προνόμιο, την τιμή και την τύχη να τον έχουμε ηγέτη, δάσκαλο και συνοδοιπόρο, δηλώνουμε ότι το όραμα, οι παρακαταθήκες και οι ιδέες του, αποτελούν τον οδηγό στην λειτουργία και την δράση μας.
Συνεχίζουμε έτσι χωρίς πολλά λόγια, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα του άρεσαν, τον αγώνα με μοναδικό στόχο ένα σύγχρονο δημοκρατικό Δήμο, ο οποίος θα λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και ισόρροπη ανάπτυξη, προς όφελος όλων των Δημοτών χωρίς διακρίσεις.
Επίσης θέλουμε να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα που ΕΚΕΙΝΟΣ μας παρέδωσε.
Δεν είμαστε «διαχειρίσιμοι» ούτε αναλώσιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου