Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ


Ήρθε πριν λίγο, στην «Αίθουσα Σύνταξης» του Λάλα το!! Το παρακάτω μήνυμα με email η  ηλεκτρονική διεύθυνση του οποίου είναι στη διάθεση του Blog. Την δημοσιεύουμε αυτούσια.

"Οι δημοτικές αρχές ζητούσαν για να εκλεγούν την ψήφο μας , την Ελληνική μας ψήφο των Ελλήνων πολιτών , γιατί λοιπόν αρχίζουν τα εγκλήματα  με επιδεικτικό
τρόπο. Λοιπόν την στιγμή που σε όλα τα χωριά του δήμου Κύμης- Αλιβερίου έχουμε ποσοστά ανέργων νέων πάνω του 60%, γιατί στον καθαρισμό των χωριών για τις Άγιες μέρες του Πάσχα οι άνθρωποι που καθάριζαν τα χόρτα ήταν από το Πακιστάν; Ποιος είναι υπεύθυνος για το έγκλημα τούτο; Παρανομεί λοιπόν η ίδια η πολιτεία σε βάρος των παιδιών της που και χαράτσι πληρώνουν και λογαριασμούς νερού και όλα προς την Πολιτεία.
Η Δημοτική αρχή λοιπόν τι μας λέει ότι είμαστε εμείς οι Έλληνες δεύτερης κατηγορίας και οι υπήκοοι Πακιστάν άξιοι προς εργασία.
Θα θέλαμε όλοι οι νέοι μια αιτιολόγηση του συμβάντος αυτού
Από κάποιον υπεύθυνο, του Δήμου λοιπόν απαιτούμε μια απάντηση αλλιώς να επιστρατεύσουν υπηκόους Πακιστάν να τους Ελληνοποιήσουν και να κάνουν μαζί τους εκλογές. 
Ζητάμε απλά ένα μεγάλο συγνώμη , ένα μεγάλο παράπονο από  τους νέους που τελικά το ίδιο το κράτος τους πολεμά και τους αφήνει στο ψυγείο, έλεος  είμαστε Έλληνες Κύριοι, νέοι άνεργοι όχι  άεργοι , λοιπόν θέλουμε μια απάντηση από την δημοτική αρχή.
Νέοι άνεργοι Δήμου Κύμης-Αλιβερίου"

ΣΧΟΛΙΟ του ΛΑΛΑ ΤΟ!!
Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί για να χαϊδεύουμε αυτιά. Οι καιροί είναι σκληροί και θα γίνουν ακόμη σκληρότεροι πολύ σύντομα. Όσο σκληρή είναι η απογοήτευση των ανέργων άλλο τόσο ανησυχητική είναι η έκφραση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού. Ψυχραιμία χρειάζεται πάνω απ΄ όλα, κυρίως στα νέα παιδιά. Υπάρχουν προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας  που έπρεπε να επιβάλλει ο Δήμος στον εργολάβο που ανέλαβε την καθαριότητα για να πάρει ανέργους της περιοχής και όχι ανασφάλιστους ίσως και λαθρομετανάστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου