Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

117 ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ



ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΛΙΑΣΚΟΣ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των πρώην Βουλευτών που διεκδικούν με αγωγή αναδρομικά λόγω της αύξησης των μισθών των δικαστικών στις αντίστοιχες περιόδους που ήταν βουλευτές. Οι πρώην βουλευτές διεκδικούν τις διαφορές των αποδοχών τους που «παράνομα», όπως ισχυρίζονται, δεν τους χορηγήθηκαν μετά την αύξηση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών, βάσει της επίμαχης απόφασης του Μισθοδικείου το 2006.  Τα ακριβή ποσά δεν είναι γνωστά αλλά υπολογίζεται ότι με θητεία 37 μηνών (περίπου τρία χρόνια) το ποσόν με προσαυξήσεις και τόκους αγγίζει τα 240.000 ευρώ.
Μεταξύ των πρώην Βουλευτών φιγουράρουν τα ονόματα του Χρήστου Θεοδώρου και του Τάσου Λιάσκου. Έλεος πια, ο ένας είναι πλέον γνωστός μεγαλέμπορος ξυλείας (ελέω ΠΑΣΟΚ και Άκη) και ο άλλος επιχορηγούμενος συλλέκτης θα έπρεπε να έχουν  το στοιχειώδες ένστικτο του μέτρου και να μην προκαλούν τους πολίτες ενός τόπου που βιώνουν την διάψευση από τα μεγάλα λόγια και τα μηδενικά έργα, που δεν έχουν την τύχη να διαβούν έναν δρόμο της προκοπής. Μεταξύ των 117 και ο απίθανος Άκης Τσοχατζόπουλος, ο παραλίγο Πρωθυπουργός. Υπάρχει και ένας Παπαγεωργίου που δεν έγινε μέχρι τώρα γνωστό ποιανού κόμματος είναι. Εάν είναι ο δικός μας Γιώργος, επίσης διάσημος για τις επιδόσεις του την εποχή του χρηματιστηρίου, τότε τριτώσαμε.
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εφόδιο του Βουλευτή και πρόσοδός του είναι η τιμή που του έκαναν οι πολίτες και όχι ο πλουτισμός. Είναι καιρός να κοπούν και οι παχυλοί μισθοί και οι πλούσιες συντάξεις. Ο χρόνος της θητείας να προσμετράται στα ασφαλιστικά τους ταμεία και να παίρνουν τις συντάξεις που δικαιούται ο συνάδελφός τους ελεύθερος επαγγελματίας, υπάλληλος κ.ο.κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου