Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Επιχορηγείται ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου με 110.000 ευρώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη, κάθε συλλογικότητας, κάθε μαζικού ή πολιτικού φορέα να ζητά να ενημερωθεί για τα προβλήματα που τον αφορούν από τους καθ’ ύλη αρμόδιους. Και είναι υποχρέωση της οποιαδήποτε διοίκησης να απαντά επί των ερωτημάτων με σαφήνεια και αλήθεια.  Πρακτικές του «μη ρωτάτε», «κακώς ρωτάτε», «το κακό του τόπου θέλετε αν ρωτάτε», «οι φιλοκυβερνητικοί μόνο πήραν» και πολλά παρόμοια, έχουν προ καιρού τελειώσει. Δεν απορούμε βέβαια, γιατί αυτή η Δημοτική Αρχή, εμμένει ακόμα σε τέτοιες πρακτικές. Για εμάς, Κυβέρνηση, Κόμμα, Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν είναι ένα και το αυτό. Άλλοι υπηρέτησαν για πολλά χρόνια και υπηρετούν μέχρι σήμερα τέτοια μοντέλα διοίκησης.
      Με έγγραφό μας και όχι με καταγγελία, ζητήσαμε να μάθουμε γιατί ο δήμος μας δεν χρηματοδοτήθηκε για την αποκατάσταση των καταστροφών από τα καιρικά φαινόμενα και αν έγιναν από πλευράς δήμου έγκαιρα όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Μήπως δεν έπρεπε να ρωτήσουμε; Μήπως να σας ζητήσουμε συγγνώμη που θέλουμε να μάθουμε; Ή μήπως δεν οφείλετε να απαντάτε όταν ερωτάσθε;  Αποδείχθηκε άμεσα ότι αυτό βοήθησε θετικά και προς όφελος του Δήμου, αφού σήμερα επιχορηγήθηκε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου με το ποσό των 110.000 ευρώ, από το Υπουργείο Εσωτερικών για αποκατάσταση των ζημιών.
    Τέλος έχουμε αποδείξει έμπρακτα πολλές φορές, και είναι σε γνώση σας αλλά και σε γνώση των πολιτών του Δήμου, ότι εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η επίλυση των προβλημάτων των δημοτών μας και το γενικότερο συμφέρον τους.
     Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε ως μοναδικό μας σκοπό και αγωνιζόμαστε, για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων της κοινωνίας, μέσα στο δύσκολο δημοσιονομικό πλαίσιο της σημερινής συγκυρίας, προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν δεκαετίες διακυβέρνησης από ένα φαύλο σύστημα εξουσίας .
     Θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε τη διοίκηση και θα προτείνουμε λύσεις στην κατεύθυνση του συμφέροντος της κοινωνίας και μάλιστα των ασθενέστερων ομάδων.ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου