Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              ΑΛΙΒΕΡΙ 4/9/2014
ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΑΛΙΒΕΡΙ Κ. ΜΠΑΚΟΛΑ 30
Τ.Κ.34500




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, Θανάσης    Μπουραντάς, εκ μέρους του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου, συγχαίρει τον Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου για την πρωτιά που κατέκτησε, στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Συλλόγων  που πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στην θάλασσα .
Η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του Δήμου μας και καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους για τις επιτυχίες των αθλητών και των νέων του τόπου μας .
Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Γενική Βαθμολογία η πρωτιά στις 6 από τις 9 κατηγορίες , τα ατομικά και τα 4 ομαδικά μετάλλια που κατέκτησαν φανερώνει το μέγεθος της δουλειάς  που πραγματοποιείται στον Σύλλογο.
Αξίζουν συγχαρητήρια ιδιαίτερα σε κάθε έναν αθλητή που συμμετείχε στο πρωτάθλημα , στους προπονητές Προκόπη Αλέξη , Λάμπρο Σαλταρίκο , Δήμητρα Πλάκα και Γιώργο Στουπή , η δουλειά των οποίων αποδεικνύεται από το συνολικό άριστο αποτέλεσμα .
Συγχαίρουμε επίσης την Πρόεδρο Ν.Ο.Α. κ. Δήμητρα Ράπτη και το Διοικ. Συμβούλιο και δηλώνουμε πως η δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών του στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν στο Δήμο μας.

Γραφείο Τύπου

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου