Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                       
     Αλιβέρι 7/9/2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Στη πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού   Συμβουλίου ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ τοποθετούμενη δήλωσε.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
«Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες, τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουμε.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι το πολιτικό, κοινωνικό σύστημα μέσα στο οποίο θα κινηθούμε βρίσκεται σε σήψη και παρακμή.
Η κυβέρνηση υπηρετώντας τα συμφέροντα του κεφαλαίου, από τη μια χτυπά τα δικαιώματα των εργαζομένων με μείωση μισθών, ακύρωση ασφαλιστικών και εργασιακών κατακτήσεων, από την άλλη τους ανοίγει δρόμους για επενδύσεις, κέρδη και σε τομείς λειτουργιών του δήμου.
Μετατρέπουν τις βασικές ανάγκες όπως διαχείριση απορριμμάτων, νερό δημόσιους χώρους σε πεδίο εκμετάλλευσης. Θα αντισταθούμε στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που επιδιώκουν να βάλλουν στο χέρι δομές και λειτουργίες του δήμου. Είμαστε αντίθετοι στην εκχώρηση στα επιχειρηματικά συμφέροντα του θαλάσσιου μετώπου.
Είναι γνωστό ότι τα χρήματα που συγκεντρώνονται από την φοροληστεία του λαού μας, υπηρετούν την ανάγκη ανάκαμψης της καπιταλιστικής οικονομίας , η λειτουργία του δήμου θέλουν να εξασφαλίζεται με αύξηση της τοπικής φορολογίας παντού, ανταποδοτικά τέλη, ΕΝΦΙΑ κ.τ.λ.
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για κρατική χρηματοδότηση που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών του δήμου, με αποτέλεσμα τη μείωση των ανταποδοτικών τελών και με σκοπό την κατάργησή τους.
Διεκδικούμε τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοτικών επενδύσεων αλλά και την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων για τη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων που να καλύπτουν τις εκπαιδευτικές, προνοιακές και πολιτιστικές ανάγκες, για έργα αντισεισμικής – αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας.
Θα αποτελέσουμε στήριγμα στους αγώνες της εργατικής τάξης και του λαού μας. Στο κέντρο της προσοχής μας βρίσκονται όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή των λαϊκών οικογενειών της πόλης μας. Ιδιαίτερα τα επείγοντα μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας και της νεολαίας, των λαϊκών στρωμάτων.

Αρχή  των αγώνων μας είναι η έμπρακτη συμπαράσταση μας στον αγώνα των κατοίκων του Αγίου Λουκά ενάντια στην υποβάθμιση του χωριού τους προς όφελος επιχειρηματικών συμφερόντων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου