Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ !!!!

Η φωτογραφία από το σχετικό δημοσίευμα στο blog του κ. Προέδρου
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλης με δημοσιευμά του καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να διαμορφώνει χώρο στάθμευσης ενόψει της ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο να τηλεφωνήσει στον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Παππά ο οποίος περιμένει και ευθύς αμέσως θα σπεύσουν!!! Ισως είναι από τις λίγες φορές που ένας δημοτικός πολιτευτής κάνει δημόσια έκκληση στους "πελάτες" να σπεύσουν για να ζητήσουν ρουσφέτι!!! Είναι η σιγουριά της νίκης  ή μήπως η αδύναμη να κρυφτεί ανασφάλεια; Αλλιώς δεν εξηγείται. Μέσα στην Κύμη δεν ζεις κ. Πρόεδρε;, πόσο μεγάλο είναι το ιστορικό κέντρο; ψάξε να βρεις τους χώρους. Εκτίθεσε που εκτίθεσε μην εκθέτεις και άλλους....
Γράφει ο υπερδραστήριος Πρόεδρος: "Τι κούλουμα, τι αποκριές, τι εκλογές, με βροχή και λιακάδα, τα έργα συνεχίζονται. Ο  Δήμος Κύμης - Αλιβερίου είναι παντός καιρού και τα έργα συνεχίζονται.
Παράλληλα με τις εργασίες στο "Ιστορικό Κέντρο" και ειδικά στην πλατεία, χώροι στάθμευσης μικροί που θα εξυπηρετούν αριθμό αυτοκινήτων, δημιουργούνται προκειμένου να καλύπτουν τις ανάγκες που ασφυκτικά πιέζουν.
Διευθετήθηκε ο χώρος απέναντι από το ΚΕΠ και ολοκληρώνονται και οι εργασίες στο Γηροκομείο.
Έχετε υπόψη σας κάποιο προσφερόμενο χώρο; Εδώ είμαστε! Ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου κ. Παππάς Βασίλειος σας περιμένει.Τηλεφωνήστε του και ερχόμαστε."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου