Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ;



Έσβησε το φανάρι στο Στόμιο και το σαββατοκύριακο  γίνηκε χαμός καθότι πολλοί Κυμαίοι κινήθηκαν προς το Παζάρι του Αυλωναρίου αλλά και γενικώς πολύς κόσμος διάβηκε τον δρόμο σε αυτή την τραγελαφική διαδρομή. Το φανάρι έσβησε, νέες κατατοπιστικές πινακίδες απαγορεύουν τη διέλευση αλλά ταυτόχρονα αυτή επιτρέπεται, τώρα χρησιμοποιείται και η λωρίδα μεταξύ της νησίδας των μπαζών και του καταρρέοντος πρανούς, άλλοι περνάνε από την γνωστή διαδρομή των τελευταίων χρόνων και αναγκάζονται σε οπισθοχωρήσεις και άλλα πολλά. Ευτυχώς έως τώρα είχαμε μόνο ταλαιπωρία αλλά ο κίνδυνος ατυχήματος παραμονεύει.
Λένε ότι το ρεύμα είναι απλήρωτο στον παροχέα ηλεκτρισμού στο φανάρι. Εστάλη μάλιστα και σχετικό εξώδικο. Προφανώς προς τον Δήμο. Θα ήταν παράδοξο η δικηγόρος του παροχέα να το έστελνε στην πρώην Νομαρχία. Ίσως  μάλιστα γιαυτό φωτογράφιζε  πριν λίγες ημέρες επισταμένως τον δρόμο και το φανάρι.
Τελικά τι θα γίνει με αυτό τον πολύπαθο δρόμο και το ακόμη πιο πολύπαθο φανάρι. Και τι μανία αυτή να σβήνει, πάσχα, χριστούγεννα, παζάρι. Ας αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν οι ανευθυνουπεύθυνοι  μέχρις ότου ξεκινήσει το έργο.
Α, ναι!!! Σιγή ιχθύος και γιαυτό. Που είναι τα πανώ και οι ανακοινώσεις…..τώρα  όλα μέλι γάλα και ούτε γάτα ούτε ζημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου