Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ


Συνεδρίασε σήμερα    Παρασκευή  6 Απριλίου  2012  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις :
Ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου για τις ημέρες λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Κύμης, που είναι σύμφωνη με την πρόταση του Συλλόγου Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Κύμης και περιχώρων.
Ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου για την σύνταξη πίνακα κατά είδος μηχανήματος για την συντήρηση των αγροτικών δρόμων της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

Ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου για την  υποβολή πρότασης προς Δασαρχείου Αλιβερίου για:
α. Διάνοιξη αγροτικού δρόμου, στη συνέχεια του υπάρχοντος από τον κύριο δρόμο Κύμη – Κάβος – Καλόγηρος – Σουτσίνι και μέχρι την ακτή στην περιοχή «Καλόγηρος».
β. Δημιουργία αντιπυρικών ζωνών εντός του δάσους από περιοχή «Κάβος» έως περιοχή «Σουτσίνι».
Ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου για την επανάληψη και εφέτος καθαριότητα ακτών από της εκπαιδευτικές μονάδες της περιοχής με την συνδρομή τοπικών φορέων.            
Ενημέρωση   από: α. Την Αντ/ρχο κ. Μπάτσα σχετικά με τις εκδηλώσεις στην Κύμη, β.  Τον Αντ/ρχο κ. Παπά Βασίλειο για την ανακύκλωση που θα αρχίσει από 9.4.2012 καθώς και για της εργασίες καθαριότητας και ευπρεπισμού της πόλεως λόγω εορτών Πάσχα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου