Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Καλές οι ευχές του Δημάρχου για την θετική πορεία Κύμης Αλιβερίου αλλά κάποιοι κάτω από την μύτη του δρομολογούν κινητοποιήσεις για την διάσπαση του δήμου και την δημιουργία δύο Δήμων ένα στο Αλιβέρι και ένα στην Κύμη. Όπως διαπιστώνετε και στο ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε κάποιοι ξεκίνησαν την συλλογή υπογραφών, μεταξύ αυτών και μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης καθώς και πρώην τραπεζικός υπάλληλος. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Η κίνηση υπονομεύει την όποια προσπάθεια της δημοτικής αρχής να οργανώσει τον δήμο και να υλοποιήσει το μεγαλόπνοο πρόγραμμά της. Να μην  ξεχνούν κάποιοι ότι τα όποια extra  χρήματα παίρνει σήμερα ο Δήμος συνεπώς και η δημοτική ενότητα Κύμης (βλ. χρηματοδότηση Ινστιτούτου Παπανικολάου, ΒΙΟΚΑ Μονοδρύου, κ.α.) τα παίρνει από τα ανταποδοτικά της ΔΕΗ κατά κύριο λόγο και της ΔΕΣΦΑ. Δηλαδή αρμέγουν ότι μπορούν από το Αλιβέρι και μετά Λούης;
Η δημοτική αρχή οφείλει να καταδικάσει και να σταματήσει όποιες  φιλολογίες περί διάσπασης προτού περπατήσουν και προτού είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου